Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Εκλογές 2019 Γιάννης Καλλιάνος: Πανηγυρικό κλίμα στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου

Εκλογές 2019 Γιάννης Καλλιάνος: Πανηγυρικό κλίμα στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου
Γιάννης Καλλιάνος (facebook)

500 και πλέον άτομα παρευρέθησαν στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή του Νοτίου τομέα της Β’ Αθηνών με τη ΝΔ και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου στις Εκλογές 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιστρατεύτηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής ώστε να εξελιχθούν ομαλά τα εγκαίνια και να μην κλείσει η Λεωφόρος Αλίμου λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φίλων του υποψηφίου που έσπευσαν να τον συγχαρούν από κοντά.

Επιστολή χαιρετισμού απέστειλε ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Διαμαντής Ηλιάδης, εκ μέρους του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη.

Ο Δήμαρχος της Αργυρούπολης – Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος ήρθε στην έναρξη της εκδήλωσης και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της λόγω δεκάδων άλλων εκδηλώσεων που γινόντουσαν ταυτόχρονα στα νότια της Αττικής.

Δεκάδες ήταν οι υποψήφιου Δήμαρχοι των Νοτίων προαστίων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Γιάννη Καλλιάνου όπως και πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Νοτίου τομέα.

Επίσης, με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Νοτίου τομέα κ. Μιχάλης Κουμεντάκος. Αρκετοί ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές που παρευρέθησαν όπως και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι αλλά και συνδικαλιστές από διάφορους φορείς.

Ο χαιρετισμός του Γιάννη Καλλιάνου ήταν σύντομος και περιεκτικός. Μίλησε για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας τα τελευταία χρόνια, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής και νέων επενδύσεων αλλά και για το γεγονός πως ήταν, είναι και θα είναι ένας από όλους όσοι τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια, θέλοντας να δείξει πως με ταπεινότητα και αξιοπρέπεια θα συνεχίσει τον αγώνα του για τις Εθνικές εκλογές μέχρι την τελική νίκη.

Ευχαρίστησε όλους όσοι ήρθαν να τον τιμήσουν και εν συνεχεία τους χαιρέτισε έναν έναν προσωπικά.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις