Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – Καματερό: Όπως ο Κλοπ! Σήκωσαν στα… χέρια το νέο δήμαρχο – video

Εκλογές 2019 – Καματερό: Όπως ο Κλοπ! Σήκωσαν στα… χέρια το νέο δήμαρχο – video

Ο Καλλικρατικός δήμος Αγίων Αναργύρων – Kαματερού άλλαξε διοίκηση, με τον Σταύρο Τσίρμπα να κερδίζει την εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου, παίρνοντας την… αρχηγία από τον Νικόλαο Σαράντη. Οι ψηφοφόροι του κ. Τσίρμπα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μετά από μια «δυνατή» εκλογική αναμέτρηση, ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού άλλαξε διοίκηση. Ο Σταύρος Τσίρμπας με τον συνδυασμό «Καθαρή Πρόταση» κατάφερε να νικήσει τον –πλέον- πρώην δήμαρχο, Νικόλαο Σαράντη, συγκεντρώνοντας το 55, 87 %.

Ο νέος δήμαρχος κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του στο δεύτερο γύρο και στις δύο κοινότητες, με το Καματερό όμως να είναι αυτό που του έδωσε τελικά σημαντικό προβάδισμα και… τη νίκη!

Γι’ αυτό άλλωστε, λίγο αφού τα αποτελέσματα έδειξαν πως θα πάρει τη νίκη, βρέθηκe στο… ιστορικό κέντρο του Καματερού και στο εκλογικό του γραφείο, εκεί όπου τον περίμεναν οι ψηφοφόροι του.

Βεγγαλικά, καπνογόνα, σαμπάνιες και συνθήματα «χρωμάτισαν» τη Λεωφόρο Καματερού, ενώ οι ψηφοφόροι του νέου δημάρχου δεν κρατήθηκαν και από τη χαρά τους τον… σήκωσαν στα χέρια τον κ. Τσίρμπα, για να πανηγυρίσουν την εκλογική νίκη, όπως έκαναν ένα 24ωρο νωρίτερα οι παίκτες της Λίβερπουλ με τον γιούργκεν Κλοπ, αμέσως μετά την κατάκτηση του Champions League.

“Είναι τρελός ο δήμαρχος” φώναζαν όλοι με μια φωνή! Κοντά τους βρέθηκε και ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός, Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος στήριξε τον συνδυασμό του Σταύρου Τσίρμπα.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις