Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Με δύο νέα σποτάκια “χτυπάει” ο ΣΥΡΙΖΑ – “Σκέψου, θυμήσου, αποφάσισε”!

Εκλογές 2019: Με δύο νέα σποτάκια “χτυπάει” ο ΣΥΡΙΖΑ – “Σκέψου, θυμήσου, αποφάσισε”!

Το 9ο και το 10ο τηλεοπτικό σποτ έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πλησιάζοντας προς τις Εκλογές 2019.

Το 9ο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Εκλογές 2019 θέτει γι’ άλλη μία φορά “το δίλημμα ανάμεσα σε αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα κι έφεραν την κρίση και σε εκείνους  που την έβγαλαν από τα μνημόνια;”.

Στο ίδιο τηλεοπτικό μήνυμα εμφανίζονται εικόνες του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προκατόχου του, πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, το σποτ της Κουμουνδούρου επισημαίνει στους πολίτες ότι με την επιλογή να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα θα γυρίσει πίσω, αλλά με την υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας θα συνεχίσει την πορεία προς τα εμπρός.

Παρακολουθήσετε το 9ο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου:

Στο 10ο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας για τις εθνικές κάλπες, αποδέκτες, είναι κυρίως, οι ψηφοφόροι γένους θηλυκού.

Με άκρως ειρωνικό στυλ, σχολιάζεται, μεταξύ άλλων, η πατροπαράδοτη, αλλά ξεπερασμένη, πλέον, συνήθεια που ήθελε τις γυναίκες στο σπίτι, να ασχολούνται μόνο με το νοικοκυριό και το μεγάλωμα των παιδιών και να απέχουν από τα κοινά, την κοινωνική και πολιτική δράση, και την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το 10ο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τις εθνικές κάλπες:

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις