Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκλογές 2019: Προβοκάτσια καταγγέλλει η Ρένα Δούρου

Εκλογές 2019: Προβοκάτσια καταγγέλλει η Ρένα Δούρου

«Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη κακόβουλη εκστρατεία αποστολής ομαδικών sms, που δήθεν προέρχονται από το κινητό μου προς κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, με χυδαίο περιεχόμενο. Πρόκειται για απόπειρα παραπλάνησης των πολιτών και συκοφάντησής μου».

Αυτό έγραφε η ανάρτηση που έκανε στο twitter η νυν και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με την φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση κάποιοι στέλνουν sms τα οποία κάνουν αναφορά εμμέσως στη φωτιά στο Μάτι και φαίνεται να έχουν αποσταλεί από την ίδια την κα Δούρου. Όπως αναφέρει η ίδια «Ούτε η Δύναμη Ζωής, ούτε εγώ πρόκειται να καμφθούμε από τέτοιου είδους προβοκάτσια».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός της Ρένας Δούρου, Δύναμη Ζωής, αναφέρει: «Η προβοκάτσια της μαζικής αποστολής SMS σε κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, το οποίο φέρει το ονοματεπώνυμο της Περιφερειάρχη Αττικής ως δήθεν αποστολέα και έχει περιεχόμενο στίχους που χρησιμοποιούνται με χλευαστικό τρόπο αναφορικά με την πολύνεκρη τραγωδία και την καταστροφή του περασμένου καλοκαιριού είναι ζήτημα που απαιτεί άμεση επέμβαση των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών.
Ως προς το πολιτικό σκέλος, καταγγέλλουμε έναντι των πολιτών αυτή την προβοκάτσια που θυμίζει πρακτικές του παλιού γνωστού παρακράτους, με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα σήμερα.
Οι πολίτες  της Αττικής θα απαντήσουν πάντως στους προβοκάτορες με  το δικό τους SMS στην κάλπη και αυτό θα περιέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήδη έχουν συντάξει το κείμενο καταδίκης τέτοιων κακόβουλων ενεργειών».

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις