Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκλογές 2019 – ΣΥΡΙΖΑ: Οδοστρωτήρας για τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης [video]

ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατηγορεί ότι θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του που έχει τον τίτλο «Οδοστρωτήρας για τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης».  «Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο της ΝΔ.

«Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 5ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορρύθμισης θα επιστρέψουν. Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή του o ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει το σχετικό απόσπασμα

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις