Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019 – Κουτσούμπας: Έχουμε δεσμούς αίματος με την εργατική τάξη και το λαό του Περάματος!

Ευρωεκλογές 2019 – Κουτσούμπας: Έχουμε δεσμούς αίματος με την εργατική τάξη και το λαό του Περάματος!
Intime News

Περιοδεία στο Πέραμα πραγματοποίησε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Σε δηλώσεις του τόνισε: Έχουμε δεσμούς αίματος με την εργατική τάξη και το λαό του Περάματος.

“Βρισκόμαστε σήμερα στη Ζώνη, στην εργατούπολη του Περάματος όπου το ΚΚΕ έχει στενούς μακροχρόνιους δεσμούς με την εργατική τάξη, με το λαό της περιοχής, με τους εργάτες, τους υπόλοιπους κατοίκους. Δεσμούς αίματος που τους γνωρίσαμε στις κοινές μάχες για το δίκιο της εργατικής τάξης, για να δει ένα καλύτερο μέλλον σ’ αυτόν εδώ τον τόπο”, πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

“Και βεβαίως γι’ αυτό και σε αυτήν την περιοχή, όπως και αλλού το πολεμάει η αντίδραση, ο φασισμός” πρόσθεσε.

“Θέλουμε δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στο Πέραμα, με την ψήφο του λαού, και σε όλο τον Πειραιά και σε όλη την Ελλάδα, για ισχυρό ΚΚΕ ενάντια στην αντιδραστική πολιτική της ΕΕ, ενάντια στις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, ενάντια σε όλους αυτούς που ματώνουν το λαό μας, που δεν υπολογίζουν την ίδια τη ζωή της εργατικής τάξης.

Για να γκρεμιστεί η ΧΑ η δολοφονική αυτή συμμορία από την τρίτη θέση και να αναδειχθεί πολύ πιο ισχυρό το ΚΚΕ παντού” κατέληξε στη δήλωσή του ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις