Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιάννης Μανιάτης: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος

Γιάννης Μανιάτης: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα, Γιάννης Μανιάτης μίλησε στο newsit.gr για τον στόχο του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, για την δυσκολία που έζησαν οι πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά και για τα ενεργειακά.

Μιλώντας στο newsit.gr και στον Αιμίλιο Περδικάρη, ο Γιάννης Μανιάτης περιέγραψε τον εκλογικό στόχο του ΚΙΝΑΛ. «Από τη μια έχεις τον εκλογικό εκβιασμό του κ. Μητσοτάκη που ζητεί αυτοδυναμία και από την άλλη τον κ. Τσίπρα ο οποίος ενώ πέρασε την απλή αναλογική είπε ότι δεν συνεργάζεται με κανέναν», είπε χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι πως θα κυβερνηθεί η χώρα, είπε ακόμα και όχι ποιος θα κυβερνήσει με ποιόν. Το ΚΙΝΑΛ είπε ο κ. Μανιάτης δεν θα βάλει σε περιπέτεια την χώρα. «Διασφαλίζουμε ομαλότητα και σταθερότητα και η χώρα δεν θα μπει σε νέες περιπέτειες πηγαίνοντας σε εκλογές με απλή αναλογική και θα βοηθήσουμε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ομαλές συνθήκες».

Ο Γιάννης Μανιάτης αναφερόμενος στην εκλογική του περιφέρεια την Αργολίδα, είπε ότι ως αγροτική περιοχή υπέφερε τα τελευταία 4,5 χρόνια αφού αυξήθηκε η φορολογία. Όσον αφορά στα ενεργειακά που είναι και ο τομέας του είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακός κόμβος και να παίξει σημαντικό ρόλο αλλά όπως είπε όλα αυτά έχουν μείνει πίσω με την πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλη την συνέντευξη

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις