Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “Καλή στρατιώτης” Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της!

Η “Καλή στρατιώτης” Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της!

Σήμερα κλείνουν 6 χρόνια από το “μαύρο” στην ΕΡΤ. Και στην αλλαγή της ημέρας τα μεσάνυχτα της Τρίτης η Κατερίνα Ακριβοπούλου επέλεξε αντί να θυμίσει τα όσα θλιβερά συνέβησαν στις 11 Ιουνίου του 2013, να κάνει θλιβερή προπαγάνδα. Προπαγάνδα του αισχίστου είδους που δεν ταιριάζει σε καμία δημόσια τηλεόραση.

Η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, ξεκίνησε με ένα βίντεο. Ένα βίντεο που έφτιαξαν οι συνεργάτες της το οποίο όσοι είδαν ζωντανά δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το βίντεο ήταν ντυμένο με πλάνα από την εποχή προ ΣΥΡΙΖΑ με διανομές τροφίμων, με χρυσαυγίτες, με αυτοκτονίες, με πρόσωπα που κάνουν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και με μουσική υπόκρουση από το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας», σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Στο βίντεο υπήρχαν και υπότιτλοι για εκείνους που μπορεί να μην καταλάβαιναν τι κακό θα τους βρει αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές! Με το που ολοκληρώθηκε το τετράλεπτο βίντεο, το σχόλιο της κας Ακριβοπούλου ήταν: «μια ελεγεία, αν θέλετε, σε αυτό που ζήσαμε και ένα κλείσιμο του ματιού ίσως, σε αυτό που λέμε “ατομική ευθύνη” και του καθένα!»

Δείτε το βίντεο

 

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις