Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Νάντια Γιαννακοπούλου: Έβαλε τα γάντια και δίνει μάχη για τον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών

Νάντια Γιαννακοπούλου: Έβαλε τα γάντια και δίνει μάχη για τον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών

Η υποψήφια Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, Νάντια Γιαννακοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό της σποτ, και δίνει τι σύνθημα για τη μάχη του… σταυρού στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

Η υποψήφια Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, Νάντια Γιαννακοπούλου έδωσε στη δημοσιότητα το προεκλογικό της σποτ, και έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Η μαχητική δικηγόρος, πρώην βουλευτής Μεσσηνίας, και εκ νέου υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, τους τελευταίους μήνες έχει περπατήσει στην κυριολεξία κάθε γειτονιά στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών, και πραγματοποιεί σε καθημερινή σχεδόν βάση ομιλίες και συγκεντρώσεις σε όλες τις γειτονιές, από την Αγία Βαρβάρα και το Χαϊδάρι, μέχρι την Πετρούπολη, τους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, έχει προγραμματίσει μάλιστα και ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι (στάση Μετρό Αγίου Αντωνίου), στις 20.00.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, η Νάντια Γιαννακοπούλου έχει γίνει viral για το προεκλογικό της σποτάκι. Το βίντεο δείχνει τη υποψήφια βουλευτή να μπαίνει δυναμικά στο ρινγκ και να κάνει kick boxing, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι στη ζωή της έχει μάθει να μάχεται.

Νάντια Γιαννακοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής ΚΙΝΑΛ, Δυτικός Τομέας Β' Αθήνας.

Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. #perpataw #den_trexw #den_stamatwΔυτικά, Δυνατά! #dytika_dynata #me_nadia#kinima_allagis

Gepostet von Nadia Giannakopoulou am Donnerstag, 27. Juni 2019

Όπως αναφέρει η ίδια, “Μάχομαι, με πείσμα και με σχέδιο. Δεν κάνω πίσω – δεν υποχωρώ, δεν λιποτακτώ στα δύσκολα. «Με λογισμό και μ’ όνειρο» δίνω τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα. Εκεί όπου υπάρχουν σήμερα ξανά πολλά και μεγάλα προβλήματα: στην Εργασία, στην Επιχειρηματικότητα, στην Ανεργία κυρίως των νέων, στην δημόσια Ασφάλεια, στην κοινωνική Πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία. Με ενότητα, με πρόγραμμα και κυρίως με πράξεις να κάνουμε όλοι μαζί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Δυτικά, Δυνατά!”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της Νάντιας Γιαννακοπούλου, σε κάθε της βήμα, βρίσκεται ο σύζυγός της και αγαπημένος ηθοποιός, Μάξιμος Μουμούρης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δική του ήταν και η ιδέα για το προεκλογικό σποτ που σαρώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις