Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θύελλα για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο

Θύελλα για την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.
Με συνεχείς αναρτήσεις του στο facebok ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτίθεται στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.
«Ο κύριος Κυμπουρόπουλος προσβάλλει τα ΑΜεΑ και όχι εγώ», επιμένει ο Πολάκης.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης μάλιστα φαίνεται να μην έχει καταλάβει πόσο βγήκε εκτός ορίων αφού σε απαντήσεις στην ανάρτησή του κατηγορεί τον κ. Κυμπουρόπουλο ότι εκείνος προσβάλλει τα ΑΜεΑ και όχι ο ίδιος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έβαλε στο στόχαστρό του έναν άνθρωπο όχι απλά υπόδειγμα θέλησης και θάρρους, αλλά έναν άνθρωπο που παρά τα προβλήματα υγείας που έχει δεν το έβαλε ποτέ κάτω και έγινε αυτό που επιθυμούσε. Ο Παύλος Πολάκης ο άνθρωπος που κατέχει δημόσιο αξίωμα στον χώρο της υγείας τα έβαλε με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας όταν με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Πολάκης σχολίασε μια ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στην οποία ανέφερε ότι δεν θέλησε ποτέ μόρια, επιδόματα και χάρες. Ότι διεκδικεί ίσες ευκαιρίες και αυτό που δεν υπάρχει. Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την αναπηρία(!) του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως εξής: «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουρόπουλε, να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι ετσι : (οπως δικαιουσουν ως ΑΜΕΑ) ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ να λες αυτα που λες!!!»

Το πρωί, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας».

Στη ΝΔ εκφράστηκε η έντονη ενόχληση για την απρέπεια του Παύλου Πολάκη να επιτεθεί στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διευθυντή του γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Ζούλα: «Ακόμη και η λέξη ‘ντροπή’ έχει χάσει πια το νόημά της», έγραψε.

https://twitter.com/kzoulas/status/1120413239874064385

Και η Φώφη Γεννηματά έκανε ανάρτηση για το θέμα στο twitter. «Δεν περιμέναμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη. Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως, τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες», έγραψε.

Ίσως η απάντηση στον Παύλο Πολάκη να μπορούσε να είναι αυτή η ανάρτηση

Εκλογές Τελευταίες ειδήσεις