Ελλάδα

100.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους από τους Ξενοδόχους της Κύπρου

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης σε επιστολή του προς την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων και τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Μάτι και Κινέττα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην επιστολή του προς την κα Κουντουρά, ο κ. Λοϊζίδης αναφέρει πως ο ΠΑΣΥΞΕ, μέσω του διοικητικού συμβουλίου και των μελών του, θα εισφέρουν το ποσό των 100.000 ευρώ για ενίσχυση των πληγέντων. «Η υπό αναφορά εισφορά θα καταβληθεί μέσω των διαδικασιών της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κύπριου Επιτρόπου Εθελοντισμού», αναφέρεται στην επιστολή.

Προστίθεται ότι «όπως αναφέρθηκε στην εγκύκλιο του Συνδέσμου προς τα Μέλη του, είναι εθνική υποχρέωση όλων των επαγγελματικών σωμάτων της χώρας, όπως ασφαλώς και των πολιτών, να συνδράμουν στον βαθμό που ο καθένας δύναται, για την ανακούφιση των πυροπαθών κοινοτήτων της Ελλάδας, συμβάλλοντας έτσι στην καθολική προσπάθεια του κυπριακού ελληνισμού για στήριξη των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων αδελφών μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ένας 15χρονος που δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το τσουνάμι μπορεί να αλλάξει τη χρονολογία της προϊστορικής έκρηξης
Η νέα ανάλυση του σκελετού, μέσω ραδιοχρονολόγησης, φαίνεται να τοποθετεί την έκρηξη περίπου στο 1500 π.Χ., δηλαδή νωρίτερα από προηγούμενες εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για το 1600 π.Χ.
Στιγμιότυπο από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, στην Σαντορίνη