Ελλάδα

112… καλεί Πάρο! Το SMS που στάλθηκε σε κατοίκους και τουρίστες

Στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κορονοϊού, που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής, 14.08.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς, περιλαμβάνεται και η ενεργοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης στην οποία ανακοίνωσε νέα δέσμη μέτρων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα σταλεί μήνυμα από το 112 τα επόμενα 24ωρα σε όλους τους πολίτες της χώρας, με ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές με υψηλότερο επιδημιολογικό φορτίο, όπου μπορεί να ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα προκειμένου να ενημερωθούν για τα νέα μέτρα.

Click4more: Χαρδαλιάς: Μόνο έτσι θα αποφύγουμε το lockdown! Το φινάλε που «έκρυβε» την είδηση

Μία από αυτές τις περιοχές είναι και η Πάρος, όπου μαζί με την Αντίπαρο θεωρούνται ως το επίκεντρο του κοροναϊού στις Κυκλάδες, καθώς πολλά από τα κρούσματα που ανιχνεύτηκαν είναι παραθεριστές (και μάλιστα νέοι σε ηλικία) που επέστρεψαν από διακοπές από εκεί.

Ενεργοποιήθηκε το 112

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής όσοι βρίσκονται στην Πάρο έλαβαν το μήνυμα έκτακτης ανάγκης.

Σε αυτό γίνεται γνωστό ότι Πάρος και Αντίπαρος έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο και καλούνται όσοι βρίσκονται στο νησί να φορούν μάσκες και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Click4more: Νέα μέτρα: Αυτά αλλάζουν για τις Εκκλησίες τον Δεκαπενταύγουστο! (video)

«Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιής» τονίζεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα, με σύνδεσμο να παραπέμπει στα μέτρα αναλυτικά.

Δείτε το SMS που στάλθηκε

112

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός σε τροχαίο στη Λαμία ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης - Σε κρίσιμη κατάσταση η σύζυγός του
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, στα πληρώματα της αστυνομίας που έσπευσαν επίσης στο σημείο, ήταν και ο αδερφός του αντιδημάρχου που εκτελούσε εκείνη την ώρα χρέη αξιωματικού υπηρεσίας στην Τροχαία Λαμίας
Τροχαίο στη Λαμία με θύμα τον αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη
«Ο 19χρονος με χτύπησε στο κεφάλι μαζί με φίλο του» λέει ο 18χρονος που ξυλοφόρτωσε συνομήλικό του στη Χαλκίδα
«Αποδεικνύεται ότι ο εντολέας μου έχει κακώσεις και έχει πάθει εγκεφαλική διάσειση από τα χτυπήματα, αυτός ήταν το θύμα», τονίζει ο δικηγόρος του 18χρονου που επιτέθηκε στον 19χρονο
Το θύμα ξυλοδαρμού στη Χαλκίδα
2
Η «Κυρά του Δέλτα» στον Έβρο απέκτησε ρεύμα έπειτα από 45 χρόνια – Με παρέμβαση Μητσοτάκη ηλεκτροδοτήθηκε η καλύβα της
Η καλύβα της κυρίας Παπακωστίδου βρίσκεται στις εκβολές του Δέλτα του ποταμού Έβρου και η ηλεκτροδότηση έγινε με πάνελ που τοποθετήθηκαν στην οροφή
Άρτεμη Παπακωστίδου, η «Κυρά του Δέλτα» με την ελληνική σημαία στον Έβρο