Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

20.842 νέοι συνταξιούχοι τον Ιανουάριο – 2.473.988 συνολικά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι νέοι συνταξιούχοι τον πρώτο μήνα του έτους ανήλθαν σε  20.842. Σε 2,271 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το συνολικό εισόδημα των συνταξιούχων τον ίδιο μήνα, έναντι 2,267 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο 2020, σύμφωνα με τη μηνιαία έκθεση του συστήματος «ΗΛΙΟΣ».

Συνολικά οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα τον Ιανουάριο 2021 ανέρχονται σε 2.473.988 (από 2.481.423 τον Δεκέμβριο 2020). Μειώθηκαν δηλαδή κατά 7.435 άτομα.

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, η μέση κύρια σύνταξη διαμορφώνεται στα 733,22 ευρώ και η μέση επικουρική στα 194,38 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, τον Ιανουάριο (απολογισμός Δεκεμβρίου), οι νέοι συνταξιούχοι με οριστική απόφαση συνταξιοδότησης ήταν 20.842.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Λέσβο – Μήνυμα του 112
«Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα - Επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της12ης ΕΜΟΔΕ, 5 οχήματα και 3 ελικόπτερα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο κάλυψε τις νότιες Κυκλάδες και έφτασε μέχρι την Κρήτη - Δείτε βίντεο
Σε βίντεο που δημοσίευσε το AtmoHub στο Facebook παρουσιάζεται η προσομοίωση της διασποράς του καπνού από τη δασική πυρκαγιά με βάση δορυφορικές παρατηρήσεις και αριθμητικά μοντέλα μεταφοράς καπνού
Φωτιά στην Πάρο
Σύρος: «Ήταν ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια» επιμένει η δικηγόρος της οικογένειας της διασώστριας – Το κενό των 7 δευτερολέπτων πριν τον θάνατό της
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 41χρονης μιλά για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι «αδιαμφισβήτητα»
Το θύμα και ο δράστης στη Σύρο
7