Ελλάδα

24 συλλήψεις μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Σε 24 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το απόγευμα της Τρίτης (07.09.2021).

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια που γράφουν «κράτος εμπρηστής», ενώ κρέμασαν και ένα πανό, φωνάζοντας συνθήματα για την καταστροφή του συντελέστηκε σε μεγάλο μέρος της χώρας από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές.

rouvikonas rouvikonas

Σύμφωνα πληροφορίες η εισβολή έγινε από περίπου 30 άτομα που μάλιστα επιχείρησαν να φτάσουν στο γραφείο του υπουργού Κώστα Σκρέκα. 

rouvikonas

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πιο σχολιασμένα
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγιος Παντελεήμονας: Δύο συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών της αλβανικής μαφίας, ο «εγκέφαλος» έδινε εντολές από το κελί
Το αφεντικό της αλβανικής μαφίας είχε εμπλακεί στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2017 και βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου
Ναρκωτικά
Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία λόγω ελεύθερης εισόδου
Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνονται σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους - Η ημέρα έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
Τουρίστες στην Ακρόπολη