Ελλάδα

24ωρη απεργία τη Δευτέρα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Η απεργία θα είναι πανελλαδική και οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο και πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την ερχόμενη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε ο σύλλογος εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου παράλληλα με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου και πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι “αμφισβητούμε τις παράνομες και αδιαφανείς μεθοδεύσεις της Τράπεζας της Ελλάδος, που επιδιώκουν το σπάσιμο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε καλή και κακή τράπεζα και κατ’ επέκταση τη διάλυσή του. Απορρίπτουμε την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος για τη μη βιωσιμότητα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία στηρίχτηκε σε κατασκευασμένα στοιχεία”.

Οι εργαζόμενοι τάσσονται υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ίσης μεταχείρισης με τις “συστημικές τράπεζες”.

Διαβάστε

ΟΤΟΕ: Ξεπουλάνε το ΤΤ χωρίς προσχήματα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι θερμοί, ξηροί και καθοδικοί άνεμοι foehn που ανεβάζουν κατακόρυφα τον κίνδυνο πυρκαγιάς από την Τετάρτη
Οι συγκεκριμένοι άνεμοι ξηραίνουν γρήγορα τη βλάστηση, κάνοντάς την εύφλεκτη, ανεβάζουν τη θερμοκρασία, ρίχνουν την υγρασία του αέρα, κάτι που διευκολύνει την εξάπλωση της φωτιάς εξηγεί ο Τσατραφύλλιας
φωτιά 4