Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Της… ταλαιπωρίας στις εθνικές για την επιστροφή!

Η 28η Οκτωβρίου έμοιαζε η... ιδανική επιλογή για μια τριήμερη εξόρμηση, ωστόσο η επιστροφή αποδεικνύεται "Γολγοθάς" για χιλιάδες εκδρομείς στις εθνικές οδούς.

Κάποιοι σίγουρα… μετανιώνουν αυτή την ώρα την απόφασή τους να φύγουν από την Αττική για την 28η Οκτωβρίου, καθώς η κίνηση σε μεγάλα οδικά δίκτυα είναι πολύ έντονη.

Πού… ταλαιπωρούνται για την 28η Οκτωβρίου

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας και μάλιστα και στα δύο ρεύματα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στα στα τελευταία διόδια προς Αθήνα.

Με ουρές έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα. Σημειώνεται ότι η κίνηση έχει αρχίσει από το απόγευμα και μέχρι τις 18.00 υπήρχε ανάσχεση των αυτοκινήτων στον κόμβο Επιδαύρου και στα διόδια Αφιδνών.

Απίστευτες εικόνες από drone

Εν τω μεταξύ, έξω από τη Θήβα και συγκεκριμένα από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια, τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων, δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών.

Δείτε τις εικόνες

Με πληροφορίες από: lamiareport.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
144
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη