Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

28η Οκτωβρίου: Της… ταλαιπωρίας στις εθνικές για την επιστροφή!

28η Οκτωβρίου
Φωτογραφία από: lamiareport.gr

Η 28η Οκτωβρίου έμοιαζε η… ιδανική επιλογή για μια τριήμερη εξόρμηση, ωστόσο η επιστροφή αποδεικνύεται “Γολγοθάς” για χιλιάδες εκδρομείς στις εθνικές οδούς.

Κάποιοι σίγουρα… μετανιώνουν αυτή την ώρα την απόφασή τους να φύγουν από την Αττική για την 28η Οκτωβρίου, καθώς η κίνηση σε μεγάλα οδικά δίκτυα είναι πολύ έντονη.

Πού… ταλαιπωρούνται για την 28η Οκτωβρίου

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στην Αθηνών – Λαμίας και μάλιστα και στα δύο ρεύματα, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στα στα τελευταία διόδια προς Αθήνα.

Με ουρές έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου νωρίτερα είχε σημειωθεί τροχαίο ύστερα από σύγκρουση δύο οχημάτων, στην αριστερή λωρίδα κοντά στα διόδια του Ισθμού της Κορίνθου.

Η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Καλαμακίου μέχρι την Κακιά Σκάλα και στις εισόδους των εθνικών οδών.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στο τμήμα της εθνικής οδού μετά την Κόρινθο και μέχρι τη Νέα Πέραμο, όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με αργούς ρυθμούς, ενώ η κατάσταση είναι καλύτερη από την Νέα Πέραμο έως την Αθήνα. Σημειώνεται ότι η κίνηση έχει αρχίσει από το απόγευμα και μέχρι τις 18.00 υπήρχε ανάσχεση των αυτοκινήτων στον κόμβο Επιδαύρου και στα διόδια Αφιδνών.

Απίστευτες εικόνες από drone

Εν τω μεταξύ, έξω από τη Θήβα και συγκεκριμένα από το Ακραίφνιο, τις στροφές της Υλίκης και μέχρι τα διόδια, τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων, δοκιμάζοντας τα νεύρα των οδηγών.

Δείτε τις εικόνες

Με πληροφορίες από: lamiareport.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις