Ελλάδα

28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας 52 ετών μέσα στο διαμέρισμά του στο κέντρο της Αθήνας, όταν έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο τον γιο του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην οδό Βούλγαρη στην πλατεία Ομονοίας το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας όταν ένας 28χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του.

Ο 28χρονος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να έρθουν οι αστυνομικοί.

Ο 52χρονος ήταν υπήκοος Πακιστάν, ενώ ο 28χρονος είχε και ελληνική υπηκοότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της Σταυρούλας Λεβεντάκη που δολοφονήθηκε από τον ενοικιαστή της στα Χανιά – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη μαρτύρησε στα χέρια του δολοφόνου της μέσα στο σπίτι που του νοίκιασε - Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τις 30 Μαϊου, όμως το έγκλημα εξιχνιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Θρήνος στην κηδεία της στο Βαρύπετρο Χανίων – Δικαιοσύνη ζητούν οι συγγενείς