Ελλάδα

38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Οι πολιτικοί που συμμετείχαν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν είτε ως δρομείς είτε ως θεατές στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, μεταξύ των οποίων και πολιτικοί.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και η υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου συμμετείχαν στον μαραθώνιο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε μάλιστα δίπλα στην αργυρή Ολυμπιονίκη Χρυσοπηγή Δεβετζή, ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου βοηθούσε ένα άτομο με κινητικά προβλήματα.

avgenakis avgenakis avgenakis domna domna domna domna domna

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άνδρας στην Πάτρα ανέβαζε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο σε φωτογραφίες και βίντεο στα social media και συνελήφθη
Κατασχέθηκαν όπλα, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ανιχνευτής μετάλλων, 36 μαχαίρια και σουγιάδες, 331 φυσίγγια και κάλυκες, σιδερογροθιές, συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) και πυροτεχνικά είδη
Όπλα