Ελλάδα

60 μέρες φυλακή στους στρατιώτες που σχημάτισαν τον “αλβανικό αετό”

Η ΕΔΕ για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο ολοκληρώθηκε και οι ποινές για τους στρατιώτες που πόζαραν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αερό της Μεγάλης Αλβανίας αποφασίστηκαν. Και τους επιβλήθηκαν τόσο από τον αρχηγό ΓΕΣ όσο και από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ επέβαλλε τις πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ
5