Ελλάδα

Aegean Shipping: Ενισχύει το στόλο της με νέα δεξαμενόπλοια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Aegean Shipping με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 30 Σεπτεμβρίου υπέγραψε συμφωνία μέσω ψηφιακής τελετής με την COSCO Heavy Industry (Yangzhou) Co. Ltd. για την κατασκευή δύο συν ένα  δεξαμενόπλοιων AFRAMAX.

Τα νέα πλοία θα είναι το 9ο και το 10ο κατά σειρά με τον Όμιλο COSCO τα τελευταία 4 χρόνια. Ολόκληρος ο στόλος πλέον της Aegean Shipping αποτελείται από νεόκτιστα πλοία.

Όλα τα πλοία της Aegean Shipping και ειδικά όσα αγοράστηκαν πρόσφατα είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα να πληρούν τις υψηλότερες φιλικές προς το περιβάλλον προδιαγραφές ενισχύοντας παράλληλα τη δέσμευσή της εταιρίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Signing Ceremony

Το νέο συμβόλαιο ενισχύει τις ήδη ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις με τον Όμιλο COSCO και η Aegean Shipping προσβλέπει στη συνέχιση αυτής της εποικοδομητικής συνεργασίας στο μέλλον. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Κάποιος μου έδωσε κάτι να πιω για να μην ξυπνήσω», υποστήριξε στην απολογία του ο 65χρονος Ιταλός
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, την ώρα του φονικού κοιμόταν σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, παρά μόνο όταν ξύπνησε και βρήκε νεκρούς τη σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο
Τρεις συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που έκλεβαν κλιματιστικά από σχολεία και καταστήματα σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη
Οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν με 3 επιχειρησιακά οχήματα τα καταστήματα και τα σχολικά συγκροτήματα από όπου αφαιρούσαν τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού
Περιπολικό