Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Allou! Fun Park: «Δεν μας ήρθε καθόλου νερό και η βάρκα δεν έκοψε ταχύτητα» δηλώνει στο LIVE NEWS ένας από τους τραυματίες

Allou! Fun Park: «Δεν μας ήρθε καθόλου νερό και η βάρκα δεν έκοψε ταχύτητα» δηλώνει στο LIVE NEWS ένας από τους τραυματίες

«Δεν θυμάμαι καθόλου να έρχεται νερό καταπάνω μας», δηλώνει ένας από τους νεαρούς τραυματίες από το ατύχημα στο παιχνίδι του λούνα παρκ, Allou! Fun Park, και συγκλονίζει περιγράφοντας όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο ένας από τους νεαρούς τραυματίες του ατυχήματος στο λούνα παρκ, περιγράφει ότι δεν θυμάται να υπάρχει νερό μέσα στο παιχνίδι: «Εκείνο το απόγευμα τελείως χαρούμενοι πήγαμε στο λούνα παρκ και ήρθε κάποια στιγμή για το παιχνίδι που μπήκαμε. Ήμασταν οι πρώτοι για το βαρκάκι, στην δεύτερη διαδρομή, που ήταν και η μεγαλύτερη ανηφόρα, έγινε το περιστατικό».

Προσθέτει, μάλιστα, ότι «αυτό που θυμάμαι αφού κατεβήκαμε την μεγάλη κατηφόρα, δεν αισθάνθηκα να βρέχομαι καθόλου, δεν κόβει ταχύτητα καθόλου η βάρκα και μετά εκσφεδονιστήκαμε». Ο ίδιος υπέστη ρήξη σπλήνας, από την οποία αναμένεται να αναρρώσει μετά από τουλάχιστον 3 μήνες, σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις.

Η κοπέλα του ήταν εξαιρετικά σοκαρισμένη. Ο ίδιος πήγε προς το μέρος της και την είδε να πηγαίνει και να μπαίνει μέσα στην πισίνα, ζητώντας τη μαμά της. Έτσι, μπήκε και αυτό μέσα στην πισίνα και την έβγαλε έξω, για να μην χτυπήσει το κεφάλι της.

Τόνισε, επίσης, ότι η παρέα του ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν το παιχνίδι κατόπιν αρκετής ώρας αδράνειας του παιχνιδιού από άλλους συμμετέχοντες.

«Στο βαγονάκι κρατιόμασταν από τις χειρολαβές την ώρα του ατυχήματος, δεν είχε μέσα ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Στην δεύτερη κατηφόρα δεν αισθάνθηκα καθόλου νερό να έρχεται πάνω μας, όπως συνέβη στην πρώτη κατηφόρα», εξήγησε.

Click 4 More: «Δεν υπήρχε νερό, το θυμάμαι καλά» – Τι λέει ο 25χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

«Λένε ψέματα από την πλευρά του λούνα παρκ. Λένε ψέματα προσβάλλοντας την προσωπικότητα των παιδιών. Η εταιρεία του λούνα παρκ δεν έχει ζητήσει, ακόμα, συγνώμη από τα παιδιά. Όλα όσα λέει η εταιρεία ότι θα σταθεί δίπλα στα παιδιά είναι αερολογίες», δήλωσε στο LIVE NEWS ο δικηγόρος των τραυματιών, Βασίλης Καπερνάρος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις