Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Allou Fun Park: Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών – «Τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες»

Allou Fun Park: Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων τραυματιών – «Τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες»

Με σοβαρές κακώσεις στον πνεύμονα και το θώρακα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Εντατική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας η 21χρονη που τραυματίστηκε στο ατύχημα στο λούνα παρκ στου Ρέντη.

Η κοπέλα είναι αυτή που τραυματίστηκε πιο σοβαρά από την παρέα των τεσσάρων που ενεπλάκησαν στο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης στο μέσα στο λούνα παρκ. Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η ίδια δεν έχει διασωληνωθεί αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο παραμένει και η 22χρονη η οποία υπέστη διάσειση, καθώς κι ένας 24χρονος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με ρήξη σπλήνας.

Την Τετάρτη πήρε εξιτήριο ο 25χρονος που είχε τραύματα στο πόδι και στο κεφάλι, αλλά αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο νοσοκομείο. Τόσο ο 25χρονος, όσο και η 22χρονη ενδέχεται σήμερα μετά το μεσημέρι να πάρουν εξιτήριο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 25χρονου εκσφενδονίστηκαν από το βαγόνι, καθώς ήταν πολύ χαμηλή η στάθμη του νερού στο σημείο όπου φρενάρει το τρενάκι. Από την πλευρά της, η εταιρεία διαψεύδει ότι υπήρξε εκτροχιασμός και λέει ότι τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας του παιχνιδιού.

 

«Εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες»

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» μίλησε ο κ. Παναγιώτης Καρυδομάτης δικηγόρος του 24χρονου τραυματία. Όπως είπε: «Περιμένουμε την έκβαση της πραγματογνωμοσύνης ώστε να έχουμε μία σαφή εικόνα τι ακριβώς έφταιξε. Το ζητούμενο είναι να δούμε πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα. Ο πατέρας του εντολέα μου μου είπε ότι δεν σταμάτησε πουθενά το βαγονέτο και τα παιδιά εκτοξεύτηκαν σαν σφαίρες».

Ο κ. Καρυδομάτης εξήγησε ακόμα ότι το συγκεκριμένε τρενάκι δεν έχει κάποιου είδους ζώνες ή μπάρες, υπάρχουν μόνο κάποια χερούλια, κι αυτό προσφέρει και την διασκέδαση.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο εντολέας μου μού περιέγραψε τη σκηνή: Αντιλαμβάνεται το τρενάκι να κατηφορίζει από την κορυφή του λόφου με μεγάλη ταχύτητα, δεν σταματάει στο σημείο που υπάρχει η λίμνη, συνεχίζει με μεγάλη φόρα και από την φορά της κίνησής του εκτοξεύτηκαν οι τέσσερις άνθρωποι και έπεσαν στη γη».

Όσο για τα όσα υποστήριξε η επιχείρηση ότι μάλλον οι νέοι ήταν όρθιοι ο κ. Καρυδομάτης απάντησε: «Δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση, είναι μεγάλοι άνθρωποι δεν είναι μικρά παιδιά». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις