Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Allou Fun Park: «Ήταν σοκαριστικό ατύχημα» λέει ο αδερφός 22χρονης τραυματία

Allou Fun Park: «Ήταν σοκαριστικό ατύχημα» λέει ο αδερφός 22χρονης τραυματία

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς της 22χρονης που τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε ατύχημα λούνα παρκ στο Ρέντη. Η 22χρονη νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας στη νευροχειρουργική κλινική με διάσειση και θλάση στον αγκώνα.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν η ίδια μαζί με μια παρέα τριών ατόμων μπήκαν σε βαγόνι παιχνιδιού. Ωστόσο, για άγνωστο λόγο κατά τη διάρκεια της διαδρομής, το βαγόνι δεν έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα οι νεαροί να εκσφενδονιστούν σε θάμνους του λούνα παρκ στου Ρέντη.

Μια 21χρονη που βρισκόταν στην ίδια παρέα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, ένας 24χρονος βρίσκεται στη χειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου με σοβαρή κάκωση στον σπλήνα. Ο τέταρτος της παρέας πήρε εξιτήριο με 12 ράμματα στο κεφάλι, καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά

Μιλώντας στο newsit.gr ο αδερφός της 22χρονης που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική είπε πως «ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε» και σημείωσε ότι η αδερφή του «έχει πάθει διάσειση, έχει κάνει εισαγωγή και είναι ακόμα μέσα. Έχει ένα μετατραυματικό σοκ. Δεν έχει πει κάτι για το χθεσινό ατύχημα, δεν ξέρουμε τίποτα από την πλευρά της».

Σήμερα το πρωί, η εταιρεία Allou! Fun Park έστειλε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν, διευκρινίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός, ενώ η στάθμη του νερού δεν είχε μειωθεί.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ερευνάται πως οι τέσσερις νεαροί βρέθηκαν σε θάμνο δίπλα από το τρενάκι.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις