Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Allou Fun Park: Βγήκε από το νοσοκομείο o 25χρονος τραυματίας – Εξιτήριο και για την 22χρονη

Allou Fun Park: Βγήκε από το νοσοκομείο o 25χρονος τραυματίας – Εξιτήριο και για την 22χρονη

Υποβασταζόμενος βγήκε από το νοσοκομείο ο 25χρονος που τραυματίστηκε μαζί με τρία ακόμα άτομα σε ατύχημα στο λούνα παρκ Allou! Fun Park, ενώ εντός της ημέρας θα πάρει εξιτήριο η 22χρονη.

Υπενθυμίζεται, πως ο 25χρονος ήταν αυτός που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά από την παρέα των 4, που το βράδυ της Τρίτης εκσφενδονίστηκαν από βαγόνι παιχνιδιού σε λούνα παρκ. Σημειώνεται, πως ο 25χρονος είχε πάρει εξιτήριο αρχικά την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά το ατύχημα.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο νοσοκομείο καθώς δεν αισθανόταν καλά. Τελικά, πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας μόλις το πρωί της Παρασκευής. Ο 25χρονος έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, ενώ έκανε 12 ράμματα στο κέφαλι. 

Σημειώνεται πως εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική η 21χρονη φίλη του, ενώ σοβαρή παραμένει και η κατάσταση της υγείας του 23χρονου που διαγνώστηκε με ρήξη σπλήνας. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο και η 22χρονη που υπέστη διάσειση από το ατύχημα. 

Τέλος, στο Allou! Fun Park βρίσκονται από το πρωί τρεις πραγματογνώμονες, ένας από την εισαγγελία, ένας από την πλευρά των θυμάτων και ένας από την εταιρεία. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις