Ελλάδα

Amber Alert για τον 2 ετών Γιώργο που τον άρπαξε ο πατέρας του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις 26 Αυγούστου ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προχώρησε σε αρπαγή του παιδιού, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα 5 Οκτωβρίου στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει.

X

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο και επικίνδυνο κύμα με ισχυρές καταιγίδες και μανιασμένους ανέμους 9 μποφόρ - Πού «χτυπούν» τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
Δωδεκάνησα και Κρήτη ξανά στο επίκεντρο - Εξασθενούν σταδιακά τα φαινόμενα από την Κρήτη - Πορτοκαλί προειδοποίηση για τους ισχυρούς ανέμους
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI