Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Athens Flying Week 2023: Μαγικό υπερθέαμα στον αέρα από δεξιοτέχνες πιλότους αεροπλάνων και ελικοπτέρων

Athens Flying Week 2023: Μαγικό υπερθέαμα στον αέρα από δεξιοτέχνες πιλότους αεροπλάνων και ελικοπτέρων

Ένα πραγματικό υπερθέαμα στον αέρα που κόβει την ανάσα είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι πήγαν σήμερα (2.9.2023) στην Τανάγρα στην πρώτη μέρα του εντυπωσιακού σόου Athens Flying Week 2023.

Το Athens Flying Week 2023, που διεξάγεται για 11η χρονιά, ξεκίνησε σήμερα στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, όπου θα συνεχιστεί και αύριο.

Στο Athens Flying Week 2023 μετέχουν δεξιοτέχνες πιλότοι αεροπλάνων και ελικοπτέρων από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, που με τους απίστευτους και φυσικά πολύ επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποίησαν σήμερα στον αέρα, έκαναν το κοινό να παρακολουθεί εκστασιασμένο και μαγεμένο την επίδειξη.

Τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα που μετείχαν στην σημερινή πρώτη μέρα του Athens Flying Week 2023 στο αεροδρόμιο της Τανάγρας, έκαναν απίστευτα πράγματα στους αιθέρες.

Πραγματοποίησαν επικίνδυνες πτήσεις σε χαμηλό ύψος, έκαναν απίστευτους σχηματισμούς και ελιγμούς στον αέρα, ενώ πέταξαν ακόμα και ανάποδα.

 

 

Ο κόσμος τίμησε σήμερα δεόντως το αεροπορικό σόου στην Τανάγρα και μάλιστα από νωρίς έγινε… το έλα να δεις στην περιοχή, καθώς σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές από αυτοκίνητα, αλλά και από πλήθος ανθρώπων που ήθελαν να δουν τις εντυπωσιακές πτήσεις. Μάλιστα στην περιοχή έγινε και μποτιλιάρισμα.

Το Athens Flying Week 2023 θα συνεχιστεί και αύριο Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί.

Το Athens Flying Week 2023 αποτελεί, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου στα Βαλκάνια με πάνω από 500.000 πιστούς θαυμαστές παγκοσμίως.

Μεγάλη ατραξιόν του είναι τα αμερικανικά F-35, και τα γαλλικά Rafale που προμηθεύτηκε και η πολεμική μας αεροπορία, αλλά φυσικά και οι ελληνικές ομάδες «Ζεύς» και «Δαίδαλος».

Η ελληνική… εθνική ομάδα επιδείξεων περιλαμβάνει το F-16 Zeus και το T-6 Daedalus – τα ελληνικά Rafale, F-4 Phantom και Mirage 2000-5, καθώς και όλα τα πτητικά μέσα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Συμμετέχουν επίσης το Skyvan της Aviation PhotoCrew, η ομάδα RC Kavala Acro Team και οι Hellenic Skydivers.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις