Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Black Friday 2020 χωρίς διλήμματα…μόνο στη MediaMarkt

Black Friday 2020 χωρίς διλήμματα…μόνο στη MediaMarkt

Έλα, πες τώρα! Ποιο είναι πραγματικά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες τώρα που τελειώνει ο Νοέμβριος; Μα την Black Friday 2020 της ΜediaMarkt φυσικά!

Γιατί μπορεί οι εποχές να ναι δύσκολες για όλους μας, αλλά οι μικρές αλλαγές και ανανεώσεις του χώρου σου, πάντα δίνουν τον παλμό της αισιοδοξίας.

Φέτος λοιπόν και τηρουμένων των μέτρων… ξέχνα το «μέτρο» στις αγορές! Μια συναρπαστική online Black Friday, σε  περιμένει στη MediaMarkt για να αποκτήσεις όλα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο… έξυπνη!

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου επισκέψου τον online κόσμο του mediamarkt.gr,  και βρες σε μοναδικές Black Friday τιμές και Black Friday προσφορές τα είδη εκείνα που χρειάζεσαι ή επιθυμείς, χωρίς να χάνεις χρόνο. H περίοδος Black Friday φέτος ξεκίνησε νωρίτερα, για να προλάβουν όλοι να αγοράσουν ό,τι χρειάζονται με την ησυχία τους. Στη ΜediaMarkt δεν χρειάζεται να περιμένετε την ημέρα της Black Friday για να έχετε την καλύτερη τιμή, γιατί σας δίνουν Εγγύηση Χαμηλότερης MediaMarkt τιμής. Δηλαδή ψωνίζεις από τώρα και αν η MediaMarkt ρίξει την τιμή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, σου επιστρέφει τη διαφορά. Χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα! Απλά θα σου στείλουν το κουπόνι σου με την αξία της διαφοράς.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, χτύπα «κόκκινο» στις αγορές σου και ανακάλυψε τις πιο χρήσιμες μικροσυσκευές για τον «ναό» του σπιτιού σου – την κουζίνα! Έξυπνες επιλογές για την κάθε σου κίνηση, στο μαγείρεμα, στην προετοιμασία του πρωινού, αλλά και του brunch είναι εκεί μόνο για σένα. Ειδικά τώρα που περνάς πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι, μόνος, με τον σύντροφό σου ή με την οικογένεια, η MediaMarkt διαθέτει όλα εκείνα που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη!

Αν τώρα οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες… Μεγάλη γκάμα από Οικιακές συσκευές όπως ψυγεία και ψυγειοκαταψύκτες, φούρνοι, κουζίνες και  απορροφητήρες, πλυντήρια και στεγνωτήρια σε τιμές που «τα σπάνε», σίγουρα θα σε προκαλέσουν να τις αποκτήσεις.

Κι επειδή η διασκέδαση οφείλει να είναι στη ζωή μας, κάνε δώρο στον εαυτό σου μια ολοκαίνουρια smart TV για να δεις τα αγαπημένα σου προγράμματα ή τις ταινίες σου, ή να παίξεις μοναδικά παιχνίδια, συνδυάζοντάς την με αξεσουάρ gaming που θα διαλέξεις από την αντίστοιχη κατηγορία.

Ο έξυπνος κόσμος του mediamarkt.gr όμως, έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Βρες Laptops, desktops και περιφερειακά και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, για να αποκτήσεις τον υπολογιστή που πάντα ονειρευόσουν, εκατοντάδες σύγχρονα smartphones για online σερφάρισμα και συστήματα ήχου για να απολαμβάνεις τη μουσική σου, συμπληρώνουν μαζί με χιλιάδες άλλα είδη το MediaMarkt κόσμο!

Φρόντισε τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου με είδη Προσωπικής φροντίδας , διαλέγοντας την ξυριστική ή κουρευτική μηχανή της επιλογής σου, καθώς και ανάμεσα από πιστολάκια και συσκευές περιποίησης μαλλιών, συσκευές για μασάζ και ζυγαριές. Κι όλα αυτά στις πιο έξυπνες τιμές της αγοράς-μόνο για σένα.

Η Black Friday στη MediaMarkt ήρθε και φέτος για να κάνεις δικό σου ό,τι χρειάζεσαι, ό,τι θέλεις, για όλα τα προϊόντα που τόσο καιρό ήσουν σε δίλημμα για το αν θα τα αγοράσεις λόγω τιμής. Γιατί αυτή τη Μαύρη Παρασκευή στη MediaMarkt δεν υπάρχουν διλήμματα! Κάνε την έξυπνη κίνηση!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις