Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Blue Horizon: Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

Blue Horizon: Διαμαρτυρία στο λιμάνι του Ηρακλείου για τη δολοφονία του 36χρονου

«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς» φώναζαν οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, για να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 36χρονου που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Όπως βλέπετε στα βίντεο του creta24 οι συγκεντρωμένοι φώναζα συνθήματα έξω από το «Blue Horizon» το πλοίο στο οποίο δεν κατάφερε να επιβιβαστεί ο άτυχος άνδρας.

Κατά τη διαμαρτυρία, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα, καθώς ο κόσμος επιβιβαζόταν στο Blue Horizon. Μάλιστα, μετά από λίγο, σηκώθηκε ο καταπέλτης του πλοίου καθώς εκφράστηκαν φόβοι ότι η διαμαρτυρία θα μπορούσε να μεταφερθεί και μέσα στο πλοίο.

Διαμαρτυρία και στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά έγινε και στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάλεσμα συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία που πέρασε μεταξύ άλλων και από την πύλη του Λιμανιού, μπροστά από την οποία είχαν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στο σημείο εκκίνησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις