Ελλάδα

Blue Horizon: Μετά τις 10:00 θα φτάσει στον Πειραιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εδώ και τρεις ώρες θα έπρεπε να έχουν φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά οι 930 επιβάτες του πλοίου Blue Horizon. Αλλά μια μηχανική βλάβη ανέτρεψε τα πάντα.

Στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (08.08.2022) το πλοίο Blue Horizon αναχώρησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, από το λιμάνι του Ηρακλείου για τον Πειραιά. Το ταξίδι από την Κρήτη, όμως, έμελλε να γίνει… Οδύσσεια.

Σχεδόν 45 λεπτά αργότερα, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι το πλοίο είχε παρουσιάσει βλάβη στη δεξιά μηχανή και έπλεε με μειωμένη ταχύτητα. Αργότερα, έγινε κι άλλη ανακοίνωση, πως το πλοίο επρόκειτο να φτάσει στον Πειραιά με καθυστέρηση σχεδόν 6 ωρών και αντί για τις 06:00 το πρωί, θα έδενε στις 12:00 το μεσημέρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φθιώτιδα: 4 Έλληνες οι ληστές της Κάτω Τιθορέας – Έκλεψαν αυτοκίνητο από τον Πειραιά και πήγαν κατευθείαν στην τράπεζα
Κινήθηκαν ψύχραιμα και οργανωμένα, ωστόσο το γεγονός ότι φεύγοντας τους έπεσαν δεσμίδες με χρήματα, δημιουργεί ερωτήματα για τον «επαγγελματισμό» τους
Φθιώτιδα ληστεία 6