Ελλάδα

Blue Horizon: Το καυστικό σκίτσο του Αρκά για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, τον οποίον πέταξαν στη θάλασσα δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, τη νύχτα της Τρίτης (5.9.2023), στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο Αντώνης Καρυώτης ήταν ένα φιλότιμο και εργατικό παιδί, που ζούσε στην Κρήτη. Πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη.

«Ο Αντώνης είναι ένας από εμάς», φώναξαν διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το θάνατο του 36χρονου, που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Σε σημερινό του σκίτσο, ο Αρκάς δείχνει το πλοίο να απομακρύνεται από το σημείο της τραγωδίας, βάφοντας το νερό της θάλασσας με αίμα. 

Δείτε το δηκτικό σκίτσο του Αρκά για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων για την έκρηξη στην Πλάκα
Το βίντεο αφορά την φερόμενη δράση του 34χρονου ο οποίος είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι όμως ο ιδιοκτήτης, ο οποίος ήταν και αστυνομικός, τον ακινητοποίησε και του πέρασε χειροπέδες
Έκρηξη στην Πλάκα: Βίντεο ντοκουμέντο από παλαιότερη σύλληψη του ενός εκ των τριών συλληφθέντων
Χωριάτικο: Αποκαλύψεις που «καίνε» από στενό συνεργάτη του Άγγελου Γιαννακόπουλου – «Η μαστροπεία η κύρια πηγή εσόδων»
Όπως είπε ο Άγγελος Γιαννακόπουλος δεν έπαιρνε καμία απόφαση χωρίς να ακούσει τη γνώμη των έμπιστών του με τον Ρίζο Ρίζο να είναι το δεξί του χέρι
Το Χωριάτικο
Άρτα: Αθώος ο οφθαλμίατρος για παθητική δωροδοκία – Κατηγορήθηκε ότι ζήτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ηλικιωμένη
«Ο καταγγέλλων υπέπεσε σε πλήθος αντιφάσεων ως προς τον χρόνο και την περιγραφή των υποτιθέμενων πραγματικών περιστατικών και δεν έπεισε το δικαστήριο»
istock
Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς στη Γλυφάδα: «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»
«Από θαύμα δεν ήταν μέσα η κόρη μου, είχε βίαιη συμπεριφορά και την απειλούσε, ήθελε να μας σκοτώσει» λέει ο πατέρας της 36χρονης πρώην συντρόφου του 45χρονου
Γλυφάδα: Συγκλονίζει θύμα του υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού για τους εμπρησμούς – «Μου είπε ότι θα με σκοτώσει»