Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Crystal Clean: Η εταιρία που κέρδισε τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι

Crystal Clean: Η εταιρία που κέρδισε τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι

Οι διακοπές φέτος ήταν για όλους διαφορετικές. Σε συνθήκες που κανείς δεν είχε ξαναζήσει, με τον φόβο του κορονοϊού να έχει «τρυπώσει» παντού, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν έναν εναλλακτικό τρόπο να περάσουν τις μέρες της άδειάς τους: νοίκιασαν σκάφος.

Βέβαια, για να φτάσει ένα σκάφος να νοικιαστεί και να γίνει «σπίτι» για εκείνους που ήθελαν να περάσουν μακριά από τον… κορονοϊό και τον συνωστισμό τις διακοπές τους, έπρεπε, όπως επιτάσσουν πλέον τα πρωτόκολλα υγιεινής, να απολυμανθεί.

Κι εδώ, στην εξίσωση «καλοκαίρι covid-free» με σκάφος μπαίνει ο παράγοντας Crystal Clean.

Είναι η εταιρία που ίδρυσαν πριν από 13 χρόνια η Bασιλεία και ο Ηλίας Κοτσώνης και φέτος το καλοκαίρι έγινε η… απόλυτη πρωταγωνίστρια όσων ήθελαν να νοικιάσουν το σκάφος τους. Με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού, η Crystal Clean εκπαιδεύτηκε, εκπαίδευσε τους συνεργάτες της και ανέλαβε, με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως, να δρα σε όποιο σκάφος έπρεπε να καθαριστεί και να αλλάξει «ένοικο».

Αν λοιπόν βρεθήκατε κάποια στιγμή στο λιμάνι της Λευκάδας ή της Πρέβεζας και είδατε κάτι… τύπους με λευκές στολές και εξοπλισμό σαν τους… Ghostbusters να μπαίνουν σε αγκυροβολημένα σκάφη η εξήγηση είναι απλή: ήταν οι υπάλληλοι της Crystal Clean που είχαν αναλάβει να απολυμάνουν!

Με όλα τα μέτρα προστασίας και ασφαλείας, οι υπάλληλοι της εταιρίας αναλάμβαναν να τα… σηκώσουν όλα για να γίνει η απολύμανση και να παραδώσουν το σκάφος covid free! 

Μιλάμε άλλωστε για μια εταιρία με εμπειρία χρόνων στον τομέα του καθαρισμού (όχι μόνο σκαφών αλλά σπιτιών, ξενοδοχειακών μονάδων, κτιρίων) αλλά κυρίως για ανθρώπους που βάζουν πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων τους. Γι’ αυτό και η Crystal Clean παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι πιστοποιημένη και απόλυτα εναρμονισμένη με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και υγιεινής ενάντια στην Covid-19!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις