Ελλάδα

Dentist Pass: Παράταση για την υποβολή αιτήσεων έως τις 22 Δεκεμβρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Dentist Pass. Όπως ανακοινώθηκε από το πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, οι αιτήσεις θα συνεχιστούν έως την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023.

Από το πρόγραμμα Dentist Pass που υλοποιεί η Κοινωνία της Πληροφορίας με στόχο τη βελτίωση της στοματικής υγιεινής, έχουν ήδη ωφεληθεί περισσότερα από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Με τη νέα καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις, διευκολύνονται οι δικαιούχοι γονείς ώστε να συμπεριλάβουν και τα δικά τους παιδιά στη δράση.

Υποβολή αιτήσεων στο https://vouchers.gov.gr/dentistpass

Το πρόγραμμα Dentist Pass υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαµψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 µε τη χρηµατοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Την ενοχή των 2 ψαράδων για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη ζήτησε ο εισαγγελέας - «Τον χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν χτυπημένο στη θάλασσα»
«Είχαν πολυετή εμπειρία και ήξεραν τι έκαναν» ανέφερε στην πρότασή του, θέλοντας να δείξει ότι οι δύο ψαράδες είχαν δόλο για την πράξη τους
Σήφης Βαλυράκης
ΟΑΣΑ: Νέες λεωφορειακές γραμμές και επεκτάσεις δρομολογίων από τις 18 Σεπτεμβρίου σε Ανατολική και Δυτική Αττική
Οι νέες γραμμές και οι επεκτάσεις δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις μετακινήσεις τους με λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τραμ και τον προαστιακό, στο τμήμα Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί, με το ίδιο εισιτήριο
Λεωφορείο
«Μετά την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα άλλαξαν πολλά στη διαχείριση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας» λέει η Δημογλίδου
Λειτουργούν 65 εξειδικευμένα γραφεία σε όλη τη χώρα, με προσωπικό που έχει λάβει ειδική εκπαίδευση για τη διαχείριση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας
Η Κυριακή Γρίβα