Ελλάδα

Ειδομένη: Καμία προσπάθεια βιασμού της 7χρονης λέει ο πατέρας της!

Η είδηση "κυριαρχεί" εδώ και μέρες. Οι εικόνες του Reuters με έναν άνδρα να λιντσάρεται από άλλους μετανάστες στην Ειδομένη γιατί φέρεται να προσπάθησε να βιάσει ένα 7χρονο κοριτσάκι έκαναν το γύρο του κόσμου. Αλλά η ιστορία, δεν ισχύει.

Το είπε ξεκάθαρα ο πατέρας του παιδιού. Ο άνδρας δεν προσπάθησε να βιάσει την κόρη του. Όλα είναι παραπληροφόρηση, είπε. Και αυτό λίγες ώρες αφού δυο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την Daily Mail ήταν εκείνοι που “συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω” τον άνδρα δήλωσαν πως είχε πάρει το κορίτσι για το βιάσει πίσω από τις χημικές τουαλέτες!

Όμως ο πατέρας του παιδιού ξεκαθαρίζει πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. «Δεν έγινε τίποτα» δήλωσε ο Αχμεντ Μουράτ, πατέρας του 7χρονου κοριτσιού.

«Η μικρή πήγε στην τουαλέτα, ένας άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και τότε του επιτέθηκαν δυο φίλοι μας» διευκρίνισε, επαναλαμβάνοντας ότι «όλα είναι ψέματα».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές από την πρώτη στιγμή δήλωσαν ότι δεν υπήρξε καταγγελία από τους γονείς του παιδιού για το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα: Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης 2
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά