Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Exit Poll – Δήμος Θεσσαλονίκης: Χειροκροτήματα στο «στρατηγείο» Αγγελούδη – Συγκρατημένη αισιοδοξία για Ζέρβα

Exit Poll – Δήμος Θεσσαλονίκης: Χειροκροτήματα στο «στρατηγείο» Αγγελούδη – Συγκρατημένη αισιοδοξία για Ζέρβα
ΦΩΤΟ THESSTODAY

Ζωγραφισμένη είναι η χαρά στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», Στέλιου Αγγελούδη μετά την πρώτη εκτίμηση αποτελεσμάτων από τα Exit Poll για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ενώ ήταν προγραμματισμένο να δει τα exit poll από το σπίτι του, τελικώς προτίμησε να βρεθεί στο εκλογικό του κέντρο στη Βενιζέλου, όπου από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί φίλοι του συνδυασμού, συνεργάτες και οι συγγενείς του. Σύμφωνα με το thesstoday, η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα εορταστική, με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και να φωνάζουν το όνομα του Στέλιου Αγγελούδη.

Σύμφωνα με τα exit poll ο τωρινός δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δε θα καταφέρει να βγει από την πρώτη Κυριακή και όλα δείχνουν ότι θα πάει σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση με τον Στέλιο Αγγελούδη.

Νωρίτερα ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε βόλτα μέχρι και την τελευταία στιγμή σε Εκλογικά Κέντρα του δήμου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει κουβέντες με υποστηρικτές της παράταξης αλλά και με τους εκλογικούς αντιπροσώπους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του, στις 21.30 θα προχωρήσει σε δηλώσεις.

Συγκρατημένη αισιοδοξία στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο εκλογικό γραφείο του απερχόμενου δημάρχου και νυν υποψηφίου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, μετά την ανακοίνωση του exit poll.

Σύμφωνα με το exit poll της Interview, η παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» φαίνεται προς το παρόν να βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό από 31 έως 35%, με την παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Στέλιου Αγγελούδη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με ποσοστό 23-27%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος δήμαρχος είδε τις πρώτες εκτιμήσεις μαζί με τη μητέρα του αλλά και τις δυο αδελφές του, που ταξίδεψαν η μια από την Αμερική και η άλλη από την Αθήνα, για να σταθούν στο πλευρό του. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δώσει το «παρών» στο εκλογικό του κέντρο.

Οι συνεργάτες τους εμφανίζονται ευδιάθετοι και συγκρατημένα αισιόδοξοι, εν αναμονή των επισήμων αποτελεσμάτων, καθώς όπως φαίνεται, η «μάχη» για τη δημαρχία θα δοθεί στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα για το Δήμο Θεσσαλονίκης:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις