Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Garden Gourmet… παντού – Η Nestlé πρωτοπορεί και μας παρακινεί

Garden Gourmet… παντού – Η Nestlé πρωτοπορεί και μας παρακινεί

Από την κλιματική αλλαγή, έχουν πλέον περάσει στην κλιματική κρίση. Και αυτό κάνει την ανάγκη να δράσουμε για να αλλάξουμε τη… ρότα μας, ακόμη πιο επιτακτική.

Ίσως να μην το έχουμε σκεφτεί ποτέ, αλλά η κλιματική αλλαγή επηρεάζει και το μέλλον των τροφίμων, ενώ η παραγωγή και η κατανάλωσή τους είναι ακόμα μια πηγή εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Άρα, το φαγητό έχει τον δικό του, πολύ σημαντικό, ρόλο στον αγώνα που λέγεται… «σώστε τον πλανήτη».

Στον οδικό χάρτη Nestlé για τις μηδενικές καθαρές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050 περιλαμβάνει και τη διάθεση φυτικών προϊόντων όπως αυτά της σειράς Garden Gourmet που έχουν δεσμευθεί για ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2022.

Είναι η πρωτοποριακή γκάμα των φυτικών προϊόντων της γνωστής εταιρίας, η οποία τώρα είναι, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, διαθέσιμη και σε καταστήματα λιανικής!

Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε για να απολαύσετε μια νέα, γευστική, φυτική επιλογή. Μια εναλλακτική επιλογή με την υπογραφή της Nestlé, για όσους αναζητούν φυτικές τροφές για μια διατροφή χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

Με τη σειρά Garden Gourmet, η Nestlé πρωτοπορεί με τρεις μοναδικές επιλογές από φυτικά 100% συστατικά που αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες.

Έχουμε και λέμε…

  • Garden Gourmet Sensational Burger: Αποτελεί μια κατ’ εξοχήν vegan επιλογή, γευστική και ζουμερή όσο και το κλασικό burger. Η όψη και η μυρωδιά του δεν διαφέρουν από το παραδοσιακό burger, ενώ η γεύση του είναι άκρως απολαυστική!
  • Garden Gourmet Sensational Sausage: τέλεια εμπειρία φυτικού «λουκάνικου», η οποία χρησιμοποιείται σε διάφορες συνταγές, όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς ενοχές!
  • Garden Gourmet Vegan Nuggets: έχουν τη γνωστή γεύση των nuggets, χωρίς ωστόσο να περιέχουν κρέας, ενώ είναι τόσο τραγανά και λαχταριστά που αποτελούν ένα γευστικό φυτικό snack για μικρούς και μεγάλους. `

Garden Gourmet σημαίνει…

Η Nestlé είναι από τις εταιρίες που παραδοσιακά πρωτοπορούν και στην κατηγορία της φυτικής διατροφής.

Με αυτά φυτικά γεύματα της σειράς Garden Gourmet, η Nestlé να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες των Vegans και των Vegetarians, αλλά και όσων αναζητούν μια πιο εναλλακτική διατροφή, με λιγότερο κρέας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι ιδιαίτερα εύκολα στην προετοιμασία τους και έχουν σαν βάση τη σόγια που αποτελεί εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.

Άλλωστε, είπαμε, το φαγητό έχει το δικό του, πολύ ξεχωριστό και σημαντικό, ρόλο στη μάχη για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Η φυτική διατροφή δεν είναι μια τάση της εποχής, αλλά μια κοινωνική αλλαγή. Γιατί; Γιατί ανάμεσα στα πολλαπλά πλεονεκτήματα των φυτικών προϊόντων θα πρέπει να υπολογίζεται και το σημαντικά χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους.  

Nestlé για τον πλανήτη

Η δέσμευση της Nestlé για καθαρές μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου έως το 2050, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη μείωση τους στο μισό έως το 2030, εκφράζεται απόλυτα και μέσα από τη δημιουργία αυτής της κατηγορίας φυτικών προϊόντων και κάνει για ακόμα μία φορά πράξη τον σκοπό της: να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής, ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής για όλους, σήμερα και στο μέλλον. 

Εξάλλου, η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για τη Nestle και καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η Nestle έχει επίσης δεσμευθεί για 100% ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες έως το 2025.

Εν κατακλείδι, είναι η ώρα να κάνουμε κι εμείς κάτι για τον πλανήτη. Για να το καταφέρουμε, πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς. Ο τρόπος ζωής μας. Πως τρώμε, πως μετακινούμαστε και κυρίως πως σκεφτόμαστε. Τώρα, είναι η ώρα…

Sponsored by Nestlé

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις