Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Γνωστός νεοναζί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Γνωστός νεοναζί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Στο φως έρχεται σήμερα μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τη… συνάντηση γνωστού νεοναζί με τη Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση του κόμματος για τα Ίμια.

Την αποκάλυψη πως στην μέλη του γερμανικού εθνικοσιασιαλιστικού κόμματος FNS βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια έκανε η γερμανική εφημερίδα Die Ziet και τη φωτογραφία ντοκουμέντο φέρνει το φως σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Στη φωτογραφία, αριστερά, μέσα τον κόκκινο κύκλο, είναι ο Ματίας Φίσερ, ενεργό μέλος του FNS και ένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του.

Μαυροφορεμένος και με ημι-ξυρισμένο κεφάλι, στέκεται σε στάση προσοχής κρατώντας μια αναμμένη δάδα μπροστά στο μνημείο των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Ιμίων.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο Φίσερ συναντά τη Χρυσή Αυγή. Πριν από ένα χρόνο είχε προκληθεί σάλος όταν μέλη του γερμανικού κόμματος προσκλήθηκαν από τους… ομοϊδεάτες τους μέσα στην ελληνική Βουλή!
Είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί και γεμάτοι καμάρι με τους Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Νίκο Μίχο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σύμφωνα με τον «Τύπο της Κυριακής» τα μέλη του FNS φροντίζουν συνήθως όταν επισκέπτονται την Αθήνα να μη δημοσιοποιούν βίντεο ή φωτογραφίες στα οποία απεικονίζονται τα πρόσωπά τους. Όπως φαίνεται, πάντως, φέτος δεν τα κατάφεραν.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος με γερμανούς νεοναζί στη Βουλή
Φέτος, πάντως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, τα μέλη του FNS που επισκέφθηκαν την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα εκτός από το παρόν στην εκδήλωση της ΧΑ για τα Ιμια έκαναν βόλτες στην Αθήνα και στο Καλαμάκι, επισκέφθηκαν την Ακρόπολη και «προσκύνησαν» στους τάφους των 9.973 στρατιωτών των ναζιστικών στρατευμάτων στο γερμανικό νεκροταφείο Διονύσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο ντοκουμέντο: Ρώσοι νεοναζί βασανίζουν ομοφυλόφιλους

Ξανανοίγουν οι φάκελοι 746 ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που πιθανώς διέπραξαν νεοναζί

Νεοναζί ήθελαν να σκοτώσουν τον Σρέντερ (;)

Η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με Γερμανούς νεοναζί! – Το ακροδεξιό «τέρας» τρώει την Ευρώπη – Αποκαλυπτικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε