Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Grecotel Cape Sounio: Ονειρικές διακοπές με θέα το Ναό του Ποσειδώνα

Grecotel Cape Sounio: Ονειρικές διακοπές με θέα το Ναό του Ποσειδώνα

Εκεί όπου ξεκινά το Αιγαίο, και η θέα εκτός από το απέραντο γαλάζιο είναι ο επιβλητικός Ναός του Ποσειδώνα, βρίσκεται χτισμένο μέσα σε 300 στρέμματα στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου, το Grecotel Cape Sounio. Μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα καλύτερο για διακοπές κοντά στην Αθήνα;

Σε ένα καλοκαίρι που οι συνθήκες είναι διαφορετικές, όλοι αναζητούμε τον καλύτερο προορισμό για τις διακοπές μας. Έναν προορισμό που θα ξέρουμε πως εγγυάται ξεκούραση, ανεμελιά και θάλασσα.

Ύστερα από έναν χειμώνα δύσκολο, έναν χειμώνα που όμοιό του δεν είχαμε ξαναζήσει, έναν χειμώνα ειδικών συνθηκών και καταστάσεων, ποιος δεν αναζητά μια «ανάσα» ηρεμίας. Μερικές μέρες ικανές να γεμίσουν τις άδειες μπαταρίες. Με βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και εικόνες που θα γαληνεύσουν σώμα και πνεύμα.

Θέλετε να χαρίσετε στον εαυτό σας τις ανέσεις που του αξίζουν; Θέλετε να περάσετε μέρες χωρίς να σας απασχολεί το παραμικρό, που κάθε λεπτομέρεια θα είναι ρυθμισμένη, που το μόνο που θα έχετε να σας… “αγχώνει” είναι ποιο μαγιό θα φορέσετε ή τι θα φάτε το μεσημέρι;

Όλα αυτά και πολλά πολλά περισσότερα μπορεί να προσφέρει το Grecotel Cape Sounio. Το ξενοδοχείο που είναι χτισμένο μέσα σε 300 στρέμματα στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου και έχει… γείτονα τον Ναό του Ποσειδώνα. Από εκεί που αρχίζει το Αιγαίο πέλαγος, όπου τα νερά είναι ήσυχα και κατάλληλα για παιδιά. Όπου το κολύμπι προς το ακρωτήρι ή το νησάκι απέναντι, είναι ασυναγώνιστο και αναζωογονητικό. Εκεί όπου τα βράδια «φωτίζονται» από τα σκάφη και τα βαρκάκια που δένουν στ’ ανοιχτά.

Κατάλληλο για όλους, είτε πρόκειται για οικογένειες με παιδιά είτε για ζευγάρια. Το Grecotel Cape Sounio μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα ονειρεύεστε. Όλα όσα ζητάτε. Όλα όσα υπόσχονται ονειρικές διακοπές.

Να μείνετε σε μπάνγκαλoους θέλετε; Έχει. Προτιμάτε οικογενειακό δωμάτιο; Κι απ’ αυτό έχει. Σουίτα ονειρεύεστε; Κι απ’ αυτή διαθέτει. Κι όλα τους έχουν βεράντα, κήπο ή πέτρινο μπαλκόνι κι όλες τις ανέσεις που χρειάζονται για να περάσετε χρόνο στην εξοχή χωρίς να σας απασχολεί το παραμικρό.

Σε όλα, επίσης, θα σας περιμένει το… «καλωσορίσατε» της Grecotel: self-care box, καλούδια, νερό και αναψυκτικά.

Ανάμεσα στις πολλές ανέσεις που προσφέρει στους πελάτες του το Grecotel Cape Sounio είναι το να οδηγήσετε με το αυτοκίνητό σας κοντά στο δωμάτιο όπου θα μείνετε, χωρίς check in στη ρεσεψιόν και ευκολία για τις αποσκευές σας.

Θέλετε κι άλλο; Στη μεγάλη παραλία, είτε στην άμμο είτε στο γκαζόν, θα σας περιμένει η δική σας ομπρέλα για να μην σας απασχολεί τίποτα άλλο πέρα από τη βουτιά στη θάλασσα!

Κι αν είστε οικογένεια, τότε η βίλα είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε. Γιατί οι βίλες του Grecotel Cape Sounio είναι ιδανικές. Με δικό τους κήπο, πισίνα και χωριστό δωμάτιο για τα παιδιά. Χωρίς χρέωση θα έχετε τη δική σας καμπάνα (gazebo) στη μικρή παραλία για ολοήμερη χαλάρωση στη θάλασσα. Και για φέτος, μπορείτε να πάρετε από το σπίτι σας ό,τι χρειάζεστε για να νιώθετε οικεία και ασφαλείς.

Του καλοκαιριού οι γεύσεις στο Grecotel Cape Sounio

Το Cape Sounio περιβάλλεται από βεράντες, λόντζιες, καλαμωτές και κήπους μυριστικούς. Όλα ιδανικά για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας υπαίθρια και με απόσταση.

Οι σεφ της Grecotel με τις μπριγκάτες τους δημιουργούν μενού γεμάτα φρεσκάδα και αναμνήσεις. Θα δοκιμάσετε αγαπημένες ελληνικές συνταγές αλλά και πιάτα κλασσικά, βραδιές με ψάρι, θαλασσινά, barbeque κρεατικών, με όλα τα συνοδευτικά και παιδικές επιλογές.

Περπατώντας τα τούνελ – παλιές κοίτες από ρυάκια – φτάνετε στη θάλασσα. Στην ακτή εναλλάσσονται άμμος, βότσαλα και πετρώματα σχιστολιθικά. Υπάρχουν νησίδες αγριάδας, σχοίνα και δάφνες.

Μπορείτε να χαρείτε πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά σας και κυρίως μπορείτε να το κάνετε με ασφάλεια σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου! Στο οικογενειακό τραπέζι με τις γενναιόδωρες πιατέλες, τις νοστιμιές και τα ολόφρεσκα προϊόντα, θα δημιουργήσετε ζεστές αναμνήσεις για τα χειμωνιάτικα βράδια. Απλά, οικογενειακά, ήσυχα κι αγαπημένα και προπαντός με απόλυτη ασφάλεια και τη φροντίδα της Grecotel.

Οι προσφορές για την οικογένεια

· Τα πακέτα διακοπών, από τα καλύτερα του καλοκαιριού, παρέχουν δωρεάν διαμονή, διατροφή και lunch box  για το παιδί.

Κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα κάθε βίλλα και η καμπάνα της. 
· Το φαγητό σερβίρεται 100% υπαίθρια στις θαλασσινές βεράντες με ολόφρεσκα υλικά απ’ τα μποστάνια και τις φάρμες, μεγάλες αποστάσεις  ανάμεσα στα τραπέζια και απόλυτη ασφάλεια

· Το πρωινό είναι πραγματικά μοναδικό: καλαθάκι με ζεστά ψωμάκια, κρουασάν & γλυκά, μέλι & μαρμελάδες, παραδοσιακές πίτες, όλες τις παρασκευές αυγών που μπορείτε να φανταστείτε, γλυκιά κρέπα για τα παιδιά, αλλά και μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικα, ντομάτες, πατάτες ρόστι και όλα αυτά που αγαπάμε στα πρωινά της Grecotel.

Βραδινό σε συνδυασμό service family style και επιλογή κυρίως πιάτου από τη σχάρα, το φούρνο ή μαγειρευτό. Κάθε βραδάκι παγωτίνια, φρούτα και εκλεκτά γλυκά. 

ΝΕΟ VALUE PACK: Επιλογή ξεγνοιασιάς για την ημέρα στην παραλία ή στην πισίνα. Ο καφές σας, ελαφρύ μεσημεριανό, σνακ, παγωτό, κρέπα, νερό και αναψυκτικά για να τα πάρετε μαζί σας στην ομπρέλα ή στο δωμάτιο. Κατά τη διάρκεια του δείπνου νερό, αναψυκτικά, χυμός, επιλεγμένο κρασί και μπύρες εγχώριες.

Το Grecotel Cape Sounio προσφέρει επίσης νέες προνομιακές τιμές, δωρεάν ημιδιατροφή και δωρεάν διανυκτερεύσεις.

Μπορείτε να κερδίσετε διανυκτερεύσεις και πληρώνοντας έξι νύχτες να μείνετε επτά ή αν πληρώσετε για οκτώ νύχτες μπορείτε να μείνετε για 10! Τέλος τα μέλη του Privilege τον Ιούλιο λαμβάνουν δωρεάν το Value Pack  ενώ τον Αύγουστο κερδίζουν 10.000 bonus πόντους.

Δείτε το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και μάθετε περισσότερα για οικογενειακά πακέτα, ειδικές τιμές και long stay προσφορές στο capesounio.com

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις