Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Greece From Home: Διάσημες… εμπνεύσεις στην πλατφόρμα του ΕΟΤ!

Greece From Home: Διάσημες… εμπνεύσεις στην πλατφόρμα του ΕΟΤ!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Αυτή είναι η “νέα” ψηφιακή Ελλάδα. Μένουμε σπίτι και γνωρίζουμε καλύτερα την πατρίδα μας.

Εμπνέονται από τις απαράμιλλες ομορφιές του τόπου μας αλλά και απ’ ό,τι τους γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνουν δύναμη για όσο χρειαστεί να μείνουμε στο σπίτι μας! Καλλιτέχνες, γευσιγνώστες και αθλητές δημιουργούν βιντεάκια και ο ΕΟΤ τα φιλοξενεί στον διαδικτυακό τόπο Greece From Home.

To https://www.greecefromhome.com/ είναι η νέα online πλατφόρμα που έχει στόχο να βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να παραμείνουν σπίτι τους, να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα μας.

Μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε νοερά. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα διαφορετικά πράγματα για τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, κι εδώ έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολλά από αυτά.

Τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, τον υπέροχο ήλιο, τη μοναδική φύση με τα βουνά, τις θάλασσες και τις λίμνες, τα χωριά και τις παραδόσεις, τη γαστρονομία, ακόμα και τις πεζοπορικές διαδρομές. Εξερευνούμε, κάνουμε ιστιοπλοΐα, ορειβασία, ράφτινγκ, δοκιμάζουμε και ανακαλύπτουμε… όλα από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Μέχρι να μπορέσουμε να τα απολαύσουμε μαζί ξανά, ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πρόκειται για ένα project με εμπνευστή τον Στηβ Βρανάκη, Chief Creative Officer της ελληνικής κυβέρνησης, ο οποίος το υλοποίησε με τις δημιουργικές του ομάδες Ithaca Lab και Prinz & Co, και σε συνεργασία τόσο με το υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, τη Marketing Greece όσο και με τη Google.

Ραντεβού στο www.greecefromhome.com.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις