Ελλάδα

Hellenic Train: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων – Πρόβλημα με τα κλειδιά στους Αγίους Αναργύρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στα δρομολόγια των τρένων, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train υπάρχει πρόβλημα στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train μέσω Twitter, πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα με τα κλειδιά στους Αγίους Αναργύρους με αποτέλεσμα το τρένο που έρχεται από την Χαλκίδα στην Αθήνα να σταματήσει στο ΣΚΑ.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: 

«Η αμαξοστοιχία 1539 (Χαλκίδα – Αθήνα) έχει σταματήσει στο ΣΚΑ (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών), λόγω τεχνικού προβλήματος κλειδιών στους Αγίους Αναργύρους. Αναμένονται καθυστερήσεις».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική μαντινάδα της αδελφής του 21χρονου Νικήτα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο - «Δυο μοιρολόγια πείτε του, του όμορφου νιου που φεύγει»
«Φορέστε όλοι τα καλά σας αν θέλετε λευκά φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρτε μαντολίνα» λέει η αδελφή του θύματος για την κηδεία του που θα τελεστεί την Πέμπτη
Δολοφονία του 21χρονου στο Ηράκλειο
Τον πυροβόλησε έξι φορές και μετά τον κλωτσούσε - Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 21χρονου στην Αμμουδάρα Ηρακλείου
Η σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο και αστυνομικοί που το είδαν σοκαρίστηκαν - Αύριο η κηδεία του 21χρονου - «Λευκά να βάλετε, όχι μαύρα», η προτροπή της οικογένειάς του
Ο 21χρονος που έχασε τη ζωή του
48