Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

How to: Πώς να συνδυάσεις Επώνυμο Black Friday Shopping & να Κερδίσεις μεγάλα Χρηματικά Ποσά!

How to: Πώς να συνδυάσεις Επώνυμο Black Friday Shopping & να Κερδίσεις μεγάλα Χρηματικά Ποσά!

Στο One Salonica ψωνίζεις στις Χαμηλότερες Outlet Τιμές της χρονιάς, Και διεκδικείς μεγάλα Χρηματικά Ποσά!

Και ναι, οι Black Friday Προσφορές έχουν ξεκινήσει και τώρα είναι η ιδανικότερη περίοδος για να βρεις τις Χαμηλότερες τιμές της χρονιάς, ακόμα και σε κορυφαία brands! Είναι η ευκαιρία σου να ανανεώσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα έξυπνα, με κομμάτια fashionable και ποιοτικά, στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Προσοχή όμως με τις υπερβολές, η φετινή shopping list σου προτείνουμε να περιλαμβάνει stylishεπιλογές με διαχρονική αξία. Aκόμα πιο ιδανικό σενάριο; αν οι Black Friday αγορές συνδυάζονταν με ευκαιρία για να κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά!

Tο One Salonica outlet mall, ο απόλυτος προορισμός για έξυπνες & επώνυμες αγορές σε προσκαλεί στο μεγάλο CASH GIVEAWAY και μοιράζει συνολικά 10.000 ευρώ μετρητά σε 6 lucky shoppers, μέσα από 6 κληρώσεις!

Ετοιμάσου λοιπόν να κάνεις τις Black Friday αγορές σου, έως και τις 28 Νοεμβρίου, στα πιο αγαπημένα επώνυμα brands όπως: Nike, Adidas, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Levi’s και πάρα πολλά ακόμα και να διεκδικήσεις 1.000 ή και 5.000 ευρώ. Βρες όλες τις Black Friday Προσφορές εδώ και ακολούθησε έπειτα τα παρακάτω βήματα για να κερδίσεις μεγάλα χρηματικά ποσά με τις αγορές σου.

  1. Έως και τις  29 Δεκεμβρίου κάνεις τις επώνυμες αγορές σου, από 30€ και άνω, στα κορυφαία fashion, beauty, deco και gadget brands του One Salonica
  2. Συμπληρώνεις την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής
  3. Και δεν ξεχνάς να κρατήσεις την απόδειξη από τις αγορές σου. 

Extra tip: Όσο μεγαλύτερη είναι η αξία της απόδειξης τόσο αυξάνονται οι συμμετοχές και οι πιθανότητες να κερδίσεις. Συγκεκριμένα, με αγορές από 30€ – 59,99€ λαμβάνεις δικαίωμα 1 συμμετοχής, από 60€ – 89,99€ οι συμμετοχές τριπλασιάζονται- λαμβάνεις δηλαδή 3 συμμετοχές, από 90€-119,99€ λαμβάνεις 6 συμμετοχές και τέλος με αγορές 120€ και άνω λαμβάνεις 9 συμμετοχές!

Η ανάδειξη των 6 νικητών πραγματοποιείται μέσα live κληρώσεις εντός του One Salonica outlet mall και με τη συμμετοχή αγαπημένων προσώπων. Take a look στο αναλυτικό πρόγραμμα των επόμενων κληρώσεων:

Κλήρωση 2: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 Έπαθλο 1.000€    

Κλήρωση 3: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 Έπαθλο 1.000€  

Κλήρωση 4: Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 Έπαθλο 1.000€    

Κλήρωση 5: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 Έπαθλο 1.000€ 

Κλήρωση 6*: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 Έπαθλο 5.000€

Οι νικητές των 5 πρώτων κληρώσεων συμμετέχουν αυτόματα και στην μεγάλη κλήρωση των 5.000€!

Για όσες και όσους δεν μπορούν να βρίσκονται εκεί μπορούν να συντονιστούν στο instagram account@onesalonicaofficial και να δουν τις κληρώσεις live!

Το One Salonica, το κορυφαίο outlet mall της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μόδας, της πολυτέλειας και της  διασκέδασης, σε ένα χώρο με εντυπωσιακό design.

Stay Tuned στο instagram page @onesalonicaofficial για όλα τα τελευταία νέα και τις κληρώσεις μετρητών. Μάθε περισσότερα στο onesalonica.com

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις