Ελλάδα

Lockdown: Σε αυτό το μαγαζί έγινε το κορονοπάρτι στην Αθήνα

Λίγες ώρες αφού ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την παράταση του σκληρού lockdown στην Αττική -και όχι μόνο- μέχρι τουλάχιστον τις 22 Μαρτίου, σημειώθηκε το… ανεπανάληπτο.

Σε νυχτερινό μαγαζί «στήθηκε» κορονοπάρτι με πελάτες και ζωντανή μουσική! Την είδηση μετέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του οποίου έγινε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Το μαγαζί βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων, κοντά στον σταθμό Λαρίσης – Δείτε το

koronoparty ours

lockdown

Όπως προαναφέραμε, το μαγαζί λειτουργούσε κανονικότατα, με ζωντανή μουσική και θαμώνες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον Covid-19.

Την επιχείρηση συνέδραμε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καισαριανή: Βανδάλισαν το μνημείο των 200 εκτελεσθέντων μετά την αποκάλυψη των ιστορικών φωτογραφιών – «Η ιστορική μνήμη δε σβήνει»
«Θα προβούμε στην αποκατάσταση των φθορών και θα πρωτοστατήσει με όλες της τις δυνάμεις στην ανάδειξη και αναβάθμιση του ιστορικού αυτού τόπου», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.
Οι βανδαλισμοί στο μνημείο
«Αχυράνθρωποι» στην εστίαση: Πως δρούσαν τα τρία κυκλώματα που «ξετρύπωσε» η ΑΑΔΕ – Οι οφειλές στο δημόσιο
Από καταθέσεις εργαζομένων προέκυψε ότι αυτοί είτε αγνοούσαν τον πραγματικό ιδιοκτήτη της επιχείρησης, είτε λάμβαναν οδηγίες τηλεφωνικά, ενώ παρέδιδαν τις ημερήσιες εισπράξεις σε άγνωστα σε αυτούς πρόσωπα
Τα πράγματα που κατασχέθηκαν από την ΑΑΔΕ