Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούνα Παρκ: Οι γνωριμίες του διαχειριστή και οι… δήμαρχοι φίλοι του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

O 47χρονος Έλληνας διαχειριστής της εταιρείας που εκμεταλλευόταν το Λούνα Παρκ στο Ελληνικό, επιχειρούσε να έχει καλές σχέσεις με δημάρχους, ώστε να καταφέρνει μ’ αυτό τον τρόπο να πετυχαίνει ευνοϊκές συμφωνίες.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, ο φερόμενος και ως εγκέφαλος της επιχείρησης, στη σελίδα του στο facebook, ήταν φίλος με πολλούς δημάρχους. Μόνο επί των ημερών του νυν δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστου Κορτζίδη, ο διαχειριστής, είχε καταφέρει να πετύχει με απευθείας συμφωνία να εγκαταστήσει 3 φορές λούνα παρκ σην περιοχή.

Με βάση το πληρεξούσιο, ο 47χρονος πήρε εξ ολοκλήρου την εταιρεία στα χέρια του το 2011 από τον Βούλγαρο, ο οποίος καταζητείται, με αρχικό κεφάλαιο 4.500 ευρώ.

Από τη σελίδα του 47χρονου στο facebook, έχουν διαγραφεί πολλές σχετικές δημοσιεύσεις, όμως μέχρι χθες, ήταν κατακλυσμένη από προαναγγελίες για τη λειτουργία τσίρκων και λούνα παρκ, από φωτογραφίες με ημίγυμνες κοπέλες που χορεύουν κατά τη διάρκει επικίνδυνων σόου με μοτοσυκλέτες, αλλά και από φωτογραφίες του ίδιου στα μπουζούκια.

Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, φαινόταν ένας φουσκωτός κύλινδρος, ίδιος με αυτόν στον οποίο μπήκαν για να παίξουν ο αδικοχαμένος 13χρονος με την 9χρονη αδερφή του, ο οποίος και πάλι δεν είχε κανένα προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας.

Το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, αναμένεται να αποτελέσει το “κλειδί” για τον πειθαρχικό έλεγχο που θα ασκηθεί στο δήμαρχο για τις ευθύνες που του αναλογούν, στο οποίο αναμένεται να κριθεί υπόλογος για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν τήρησε τη νόμιμη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χαμένη τιμή της ευθύνης

Σαρώστε τα λούνα παρκ όλης της χώρας! – Εντολή Αρείου Πάγου να γίνουν έλεγχοι και σε πίστες go-kart και σε τσίρκα μετά τον θάνατο του 13χρονου!

Σε απολογία για παράβαση καθήκοντος από δόλο ή βαριά αμέλεια ο δήμαρχος Ελληνικού, Χρ. Κορτζίδης για τον θάνατο του 13χρονου στο λούνα παρκ

Για τον θάνατο του παιδιού φταίει ο κακός τους ο καιρός! – Τι είπε στην απολογία του ο διαχειριστής του λούνα πάρκ του θανάτου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε