Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Mad Clip – Αντώνης Δημητριάδης στο Live News: Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του – Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι»

Mad Clip – Αντώνης Δημητριάδης στο Live News: Ήμουν λίγα λεπτά πίσω του – Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι»

Το θρίλερ γύρω από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip κορυφώνεται. Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Αντώνης Δημητριάδης, φίλος του άτυχου trapper, dj και παρουσιαστής ο ίδιος της εκπομπής MEGA STAR.

Ο Αντώνης Δημητριάδης αποκάλυψε στο Live News για τον φίλο του Mad Clip και για τις τελευταίες στιγμές του, καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα βρίσκονταν μαζί.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Δημητριάδης, ο αδικοχαμένος trapper μαζί με φίλους και συναδέλφους βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι στην περιοχή της Βουλιαγμένης και λίγα λεπτά μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όλοι πήραν τα αυτοκίνητά τους για να φύγουν. «Ήταν όλοι νηφάλιοι», συμπλήρωσε ο Αντώνης Δημητριάδης.

Mad Clip – Αντώνης Δημητριάδης στο Live News: Οι τραγικές στιγμές

Παράλληλα, ο dj και παρουσιαστής της εκπομπής MEGA STAR μίλησε για τις τραγικές εικόνες στην άσφαλτο μετά το μοιραίο τροχαίο στη Βουλιαγμένη:

«Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί».

Click4more: Mad Clip: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε μέχρι τη στιγμή της σύγκρουσης

«Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολόνα δεν έπεσε ποτέ», σημείωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας το πάθος που είχε ο Mad Clip για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την ταχύτητα.

«Ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε “ο Mad Clip”. Ήταν πολύ λαοφιλής» πρόσθεσε.

Παρακολουθήστε όσα είπε ο dj Αντώνης Δημητριάδης στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις