Ελλάδα

Mad Clip: Ο θρήνος του κολλητού του Light στο σημείο του τροχαίου – «Πάει, πάει»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) στη Βουλιαγμένη, στο σημείο όπου σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mad Clip ήταν ο κολλητός του φίλος, ο τράπερ Light.

Το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 34χρονος Mad Clip έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ ο γνωστός ράπερ είχε φύγει από γάμο συνεργάτη του και πήγαινε σε μαγαζί φίλου του.

Όταν έγινε γνωστό πως ο Mad Clip είχε πέσει θύμα τροχαίου, στο σημείο της σύγκρουσης έφτασαν φίλοι και θαύμαστές του. Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο κολλητός του, ο Light.

 

Video που έχει ανέβει στα social media αποτυπώνει το θρήνο του τραγουδιστή όταν συνειδητοποιεί πως ο φίλος του έχει χάσει τις αισθήσεις του.

«Πάει, πάει» ακούγεται να λέει και ενώ κάποιοι που βρίσκονται στο σημείο προσπαθούν να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σειριακοί αριθμοί και λογισμικό ρίχνουν φως στο μυστήριο με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα
Οι ειδικοί έχουν ήδη εντοπίσει σειριακούς αριθμούς σε επιμέρους συστήματα αλλά και ψηφιακά αποτυπώματα στο λογισμικό του, που θεωρείται ότι μπορούν να αποκαλύψουν τόσο τον κατασκευαστή όσο και τη διαδρομή του
Το μυστηριώδες μαύρο θαλάσσιο drono που εντοπίστηκε από ψαράδες στη Λευκάδα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός