Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Mega Channel: Σύλληψη άντρα στην Κέρκυρα μετά την απειλή για βόμβα

Mega Channel: Σύλληψη άντρα στην Κέρκυρα μετά την απειλή για βόμβα

Οι αστυνομικοί έφτασαν στον δράστη και αποστολέα των μηνυμάτων για τοποθέτηση βόμβας στο Mega Channel. Η σύλληψη έγινε το πρωί στην Κέρκυρα…

Σε μία σύλληψη για τα απειλητικά email σχετικά με την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στην Κέρκυρα. Ο φερόμενος ως δράστης απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού στη λεωφόρο Συγγρού. Στον χώρο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), και διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε κίνδυνος. 

Συγκεκριμένα, η έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας οδήγησε στην ταυτοποίηση του δράστη αποστολής απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, βραδινές ώρες της 09-02-2024.

Πρόκειται για 31χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (10-02-2024) στην Κέρκυρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και ψευδή καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις