Ελλάδα

Nέα Φιλαδέλφεια: Τις φυλακές Χαλκίδας επισκέφθηκε ο Κροάτης Υπουργός Δικαιοσύνης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Εύβοια και συγκεκριμένα τος φυλακές Χαλκίδας βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας, ο οποίος ενημερώθηκε για τις συνθήκες κράτησης των ακροδεξιών χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Κροάτης Υπουργός Δικαιοσύνης Ivan Malenica με την συνοδεία διπλωματών βρέθηκε στην Εύβοια και την Χαλκίδα, προκειμένου να επισκεφθεί τις φυλακές στις οποίες έχουν μεταφερθεί επτά κατηγορούμενοι για την δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το «evima.gr» ο υπουργός Δικαιοσύνης της Κροατίας ενημερώθηκε από τον διευθυντή της Φυλακής για τις συνθήκες κράτησης των συμπατριωτών του, με τον ίδιο μάλιστα να μένει ικανοποιημένος από τα όσα του παρουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επτά ακροδεξιοί Κροάτες χούλιγκαν έχουν τοποθετηθεί σε ειδικό θάλαμο για την αποφυγή επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης μάλλον πέθανε, έπαθε ανακοπή λόγω αντίδρασης στη μέθη» – Το μήνυμα της γραμματέως της κλινικής
Νέες αποκαλύψεις για τον ρόλο του υπνοθεραπευτή στην υπόθεση και για τη χορήγηση μέθης και σε άλλο ασθενή - Τι είπε η υπάλληλος του ιατρείου για τον απινιδωτή, τη μέθη και τα εξαφανισμένα μηχανήματα
Γιώργος Μαζωνάκης