Ελλάδα

Νεκρός άνδρας της ΔΙΑΣ όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που παραβίασε STOP

Ένας αστυνομικός της ''ΔΙΑΣ'' σκοτώθηκε και ένας συνάδελφος του χαροπαλεύει όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αθίγγανος παραβίασε σηματοδότη STOP και συγκρούστηκε με τη μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το τραγικό δυστύχημα  έγινε στις 11:20 π.μ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως μόλις 300 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα Ζεφυριου.

Ο άνδρας της ΔΙΑΣ άφησε την τελευταία του πνοή στος Θριάσιο όπου μεταφέρθηκε. Στο ίδιο νοσοκομείο δινει μάχη για τη ζωή του και ο  δεύτερος άνδρας της ΔΙΑΣ που επέβαινε στη μηχανή καθώς τραυματίστηκε βαριά.

Ο νεαρός αθίγγανος συνελήφθη και στο σημείο του τροχαίου αυτήν την ώρα βρίσκονται αξιωματούχοι της αστυνομίας προκειμένου να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Newsit πως το σημείο που έγινε το αιματηρο τροχαίο μετατρέπεται τα βράδια σε πίστα αγώνων ταχύτητας.

Οπως χαρακτηριστικά είπαν ” είναι κοινό μυστικό πως ο δρόμος αυτός είναι η παραλιακή της Δυτικής Αττικής και οι Αθίγγανοι τα βράδια κάνουν αγώνες. Δεν τους αποτρέπει ουτε το γεγονός πως σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το ΑΤ”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ ο δικυκλιστής που “σφηνώθηκε” στο βυτιοφόρο – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 25