Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

North Evia – Samos Pass: Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά τα voucher των 150 και 300 ευρώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε λιγότερο από 25 λεπτά τα voucher για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο εξαντλήθηκαν με αποτέλεσμα πολλοί ενδιαφερόμενοι να μην καταφέρουν καν να εισέλθουν στο σύστημα.

Πρόκειται για την τέταρτη και τελευταία φάση του προγράμματος για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για ακόμη μια φορά. Σημειώνεται πως και κατά τις τρεις προηγούμενες φάσεις τα voucher είχαν εξαντληθεί μέσα σε λίγα λεπτά. 

Από το πρωί της Δευτέρας πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τα voucher των 150 ευρώ και 300 ευρώ του North Evia – Samos pass. Στις 12 το μεσημέρι – που άνοιξε η πλατφόρμα – πολλοί δεν κατάφεραν να μπουν καθώς πλήθος κόσμου προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στην ίδια σελίδα ταυτόχρονα. 

Λίγη ώρα αργότερα ενημερώνονταν πως το σύστημα δεν δεχόταν νέες αιτήσεις. Συγκεκριμένα το μήνυμα που βγάζει το vouchers.gov.gr αναφέρει ότι «ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών».

northeviasamospass end

Στην τέταρτη φάση του προγράμματος, διατέθηκαν 2.679 κάρτες για τη Βόρεια Εύβοια και 1.170 για τη Σάμο. Η κάθε κάρτα χρηματοδοτεί τον δικαιούχο με 150 ευρώ για διακοπές στη Βόρεια Εύβοια ή με 300 ευρώ για διακοπές στη Σάμο, καλύπτοντας δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών.

Οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το διάστημα έως και 31-10-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις εν λόγω περιοχές. Πάντως, τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κατά τις τρεις πρώτες φάσεις του North Evia – Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 4,06 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα:

• για τη Βόρεια Εύβοια έχουν αποθηκευτεί 17.348 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 14.408 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή

• για τη Σάμο έχουν προστεθεί 8.954 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 7.939 εξ αυτών έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ και μέσω αυτής περίπου 32.000 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν τις δύο περιοχές, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Αντί να στείλουν την έκθεση Τυχεροπούλου στη Δικαιοσύνη, την χαρακτήρισαν παράνομη» – Ενοχή για Μελά και Ρέππα ζητά ο εισαγγελέας
Ο κ. Παναγάκος μίλησε για αξιόπιστα ευρήματα της Παρασκευής Τυχεροπούλου για ψευδείς δηλώσεις επιτήδειων τα έτη 2019 και 2020 στον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ
Εγκαύματα σε όλο της το σώμα έχει η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα από την εμπρηστική επίθεση - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη
Η μητέρα της πολιτεύτριας της ΝΔ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης και ο πατέρας της στην Πνευμονολογική Κλινική. Εξιτήριο για δύο ελαφρά τραυματίες
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη
Ένα μηχανάκι με 2 άτομα στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Το μηχανάκι με τους δύο αναβάτες φέρεται να έχει συμμετοχή και στις τρεις επιθέσεις, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο
Εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη 27
Διπρόσωπος ο καιρός τις επόμενες ημέρες: 38άρια και βροχές στα ηπειρωτικά – Επιστρέφουν τα 8 μποφόρ το Σαββατοκύριακο
Σε «κίτρινο συναγερμό» σήμερα για φωτιά 8 περιοχές - Ψυχρές αέριες μάζες ενισχύουν την αστάθεια από την Πέμπτη - Πέφτει λίγο η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ