Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Novibet: Νέος Chief Commercial Officer ο Γιάννης Ξηροτύρης

Novibet: Νέος Chief Commercial Officer ο Γιάννης Ξηροτύρης

Τη θέση του Chief Commercial Officer στη Novibet, αναλαμβάνει ο Γιάννης Ξηροτύρης. Με πολυετή εμπειρία, ο Γιάννης Ξηροτύρης έχει αναλάβει τον επιτυχημένο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής και επιχειρηματικής στρατηγικής κορυφαίων εταιρειών του κλάδου. Από τη νέα θέση του, ως Chief CommercialOfficer, o Γιάννης Ξηροτύρης θα συμβάλλει στην πολύ-επίπεδη ανάπτυξη της εταιρείας, υπό το πρίσμα της βασισμένης σε δεδομένα, αναλυτικής προσέγγισης και της δημιουργικής σκέψης που τον χαρακτηρίζουν. 

Με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο στους τομείς ‘Business Administration’, ‘International Securities, Investment & Banking’ και ‘Economics’, ο Γιάννης Ξηροτύρης έχει εργαστεί στον ευρύτερο κλάδο του online gaming, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, διαθέτοντας εις βάθος γνώση του αντικειμένου. Προερχόμενος από τη PokerStars και μετέπειτα Flutter Entertainment plc, ως International Development Director και προηγουμένως ως Director of Global Marketing, διαχειριζόταν τα τελευταία χρόνια ένα χαρτοφυλάκιο κορυφαίων brands όπως PokerStars και Betfair κ.α., ο Γιάννης Ξηροτύρης αναμένεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την παρουσία της Novibet στη διεθνή αγορά. 

Η πορεία του στον κλάδο είναι μακρά και άκρως επιτυχημένη, καθώς από το 2012 ως το 2020, κατείχε θέσεις ευθύνης στην ‘Pokerstars’, συμβάλλοντας στην ευρύτατη επέκταση του brand στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας, καθώς και της Νότιας και Βόρειας Αμερικής. Επίσης, ως Regional Manager Ελλάδας & Βαλκανίων για την Sportingbet, από το 2005 έως το 2012, υπήρξε ένας εκ των πρώτων στελεχών της εγχώριας αγοράς του online gaming, ενώ διαδραμάτισε καίριο ρόλο στην επιτυχή διεύρυνση της SportingBet σε Ελλάδα και Βαλκάνια. 

Ο Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Executive Officer της Novibet, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ξηροτύρη στην ομάδα της Novibet. Η εμπειρία του στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας είναι πολυετής και η διορατικότητά του αναμφισβήτητη. Ο Γιάννης, είναι ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και η ένταξή του στην ομάδα, στη θέση του νέου ChiefCommercial Officer, θα ενισχύσει σημαντικά τόσο τη διοικητική δομή της εταιρείας, όσο και το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της Novibet σε νέες απαιτητικές αγορές». 

Με περισσότερους από τετρακόσιους είκοσι εργαζομένους σε Ελλάδα, Αγγλία, Μάλτα και Ιταλία, η Novibetθέτει τους ανθρώπους της, σε πρώτο πλάνο. Σε αυτό το πλαίσιο, ενδυναμώνει περαιτέρω την οργανωτική της δομή με την ένταξη στην οικογένεια της Novibet μερικών εκ των κορυφαίων στελεχών του κλάδου. Οι άνθρωποι της Novibet αποτελούν το βασικό πυλώνα της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας, η οποία προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εμπειρία ψυχαγωγίας στα μέλη της.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις